Albert en Mariska weer on speaking terms

Albert VerlindeEven een update in de zaak Hulschergate. Want het lijkt er op dat de aangekondigde rechtszaak tegen Albert Verlinde niet doorgaat. Mariska Hulscher vindt het nog altijd niet door de beugel kunnen dat ze in RTL Boulevard voor hoer werd uitgemaakt door Verlinde. De showbiz-deskundige zei stellig zijn woorden niet terug te nemen – daarbij gesteund door RTL-baas Fons van Westerloo – maar achter de schermen vinden er toch gesprekken plaats, zo verklapte hij vanavond.
Verlinde zegt Hulscher al een paar keer telefonisch te hebben gesproken, binnenkort ontmoeten zij elkaar om de lucht te klaren. Zal Verlinde een knieval maken en zijn excuses op tv doen?

Hulscher was vanavond al te horen in het programma om te reageren op de aantijging dat ze haar bruidsjurk niet wil betalen. Volgens de juriste was dit niet de afspraak. Ook hier volgt mogelijk een rechtszaak op.

Een terugkeer van Hulscher op televisie als presentatrice lijkt nog niet aanstaande, maar ze is wel hard bezig om zich terug te vechten.

Zie ook:
- Hulschergate: Mariska gaat Boulevard aanpakken!
- Pauw & Witteman scoren Mariska Hulscher
- Wat doet RTL Boulevard met Mariska Hulscher?
- Net 5 herenigt rivales Daphne en Mariska

1 Reacties // Reageer

One thought on “Albert en Mariska weer on speaking terms

  1. Michael

    Hij bedoelde natuurlijk ”mediahoer”.
    Klinkt anders, een stuk beter, en onbetwistbaar een feit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>