Finalisten Beauty & De Nerd bekend

Het was een spannende survival in Beauty & De Nerd. De drie laatst overgebleven stelletjes moesten een nacht en een dag kamperen in De Ardennen. Gezellig samen in een tentje op een luchtbed. Zeker bij het stel Rachael en Erik zal dat niet heel gezellig zijn geweest; zij reageren nogal explosief op elkaar, al was dat deze uitzending niet te merken. Opnieuw wonnen zij de opdracht waardoor zij zichzelf verzekerden van een finaleplaats.

Dat betekende dat opnieuw Christophe en Fanny naar de eliminatieronde moesten, voor de vijfde keer. Jeroen en Daniella stonden daar voor het eerst. Het eerste koppel heeft al de bijnaam ‘the Eliminator’ en dat maakten ze opnieuw waar; alle zes de vragen werden correct beantwoord, Daniella liet het afweten op de vraag hoe het maatje van Robinson Crusoë heette.

Overigens beleefden we wel veel lol aan Daniella. Zo dacht ze twee weken terug een spijker in een plankje te slaan terwijl ze met een schroef bezig was. Vervolgens probeerde ze de spijker er op-zijn-kop in te tikken. Deze week maakte haar maatje Jeroen haar wijs dat het tinnen eetbakje ook als toilet diende, iets wat ze meteen aannam en nog urenlang geloofde.

De finale volgende week wordt een spannende. Rachael en Erik wonnen meerdere afleveringen en lijken daardoor favoriet. Maar het finalespel bestaat uit een kennisquiz, waar Christophe en Fanny dus al vijf keer bij overleefden. Werk dat in hun voordeel en winnen ze de 25.000 euro en een vliegreis naar de Malediven?

Lees ook:
- Tweeling in Beauty & De Nerd gescheiden
- Nipplegate nekt kandidaten Beauty & De Nerd
- Nederlandse Beauty & The Nerd wordt schone & de sul

1 Reacties // Reageer

One thought on “Finalisten Beauty & De Nerd bekend

  1. nicole

    heej

    ik vind rachel echt een super gave meid!! en dat meen ik echt daarom ging ik voor Rachel. ze lijkt me heel aardig en ik ben blij dat ze ook de finale gewonnen heeft!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>