Deal or no Deal: vanavond sluit Jorn zijn deal. Of niet?

Het is zover: vanavond is Radioactive-blogger Jorn Agterberg aan de beurt in Deal or no Deal. Het is zijn tiende aflevering en dit keer mag hij plaatsnemen aan de tafel bij Beau van Erven Dorens.

Jorn heeft tot op heden aan iedereen geheimgehouden met welk bedrag hij naar huis gaat; alleen de vriendin die mee was naar de opnamedag weet of Jorn een leuk huisje in het centrum van Amsterdam kan kopen, een leuk reisje kan maken of net genoeg bij elkaar heeft geschraapt voor een rondje in de kroeg.

Uiteraard heeft Zappen aan Jorn de opdracht meegekregen om alle sleaze and dirt van Deal or no Deal boven tafel te krijgen. We gaan dus maar meteen van start. Wisten jullie dat Beau voor elke aflevering uit een andere mok drinkt? Op de mok van maandag staat 'maandag', die van dinsdag heet 'dinsdag' en de rest kunnen jullie zelf wel invullen.

Verder wordt er flink gesnoeid na de opnames. Een aflevering duurt op televisie 24 minuten, maar in de studio minstens 28 minuten. Vaak wordt de 30 minuten overschreden.

Vanavond op Zappen meteen na de uitzending meer over Jorns ervaringen. En natuurlijk antwoord op de vraag: wat gaat hij met zijn verworven kapitaal (?) doen? Be sure to come back!

Deal or no Deal, 19.55 uur, RTL 5 (hh 23.45 uur)

Zie ook:
- Hey, een bekende in Deal or no Deal!
- Beau bokst weer op tegen NOS Journaal en GTST

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Deal or no Deal: vanavond sluit Jorn zijn deal. Of niet?

  1. David

    Hoeveel opnamedagen zijn er eigenlijk per week?

      /   Reply  / 
  2. Richard

    Ben benieuwd, ik ga kijken!

      /   Reply  / 
  3. Kokstra

    Nu al! Ondertussen is er nog een andere deelnemer die er al voor de 40e keer staat, die moet zich wel erg genaaid voelen zo langzamerhand..

      /   Reply  / 
  4. Jorn

    @ David: Er worden 5 afleveringen op één dag opgenomen. Meestal zijn er 3 of 4 opnamedagen in een week tijd (en dan een maand niets). Meer daarover vanavond in een stukje op Zappen.blog.nl!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>