Char: bye bye Chazia, welkom Sylvana

Char is al jarenlang een succes op RTL 4, maar hoe houd je zo'n programma fris? RTL denkt er goed aan te doen om medium Char Margolis uit de studio te halen. Ze verrast mensen met een reading, zoals de kapper van Wendy van Dijk in de eerste nieuwe aflevering. Ook is er een nieuwe presentator aan Char gekoppeld: Sylvana Simons. Al is onduidelijk waarom voorganger Chazia Mourali nu weg is.

Mourali was de eerste die met Char een programma maakte in Nederland. In de roddelpers stak geregeld het gerucht op dat de twee niet goed met elkaar door een deur konden, zelf drukten ze dit gerucht keer op keer de kop in.

Toch is de gang van zaken nu vreemd. Bij de opnames was daar opeens Sylvana, niemand die met een woord over de exit van Chazia repte. Volgens een officiële verklaring is het besluit van twee kanten gekomen, anderen beweren dat Chazia aan de kant is gezet.

Nu dus Sylvana. Wel een invoelend type, grote betrokkenheid bij haar gasten. Maar niet echt een supergeslaagd presentatrice, als je het mij vraagt. Eens zien hoe ze in zo'n emotioneel programma overeind blijft.

Char, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL ontfermt zich over Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig
- Char op RTL 4: Hoe lang nog?
- Sylvana van de RTL-reservebank

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Char: bye bye Chazia, welkom Sylvana

  1. wiilem

    inderdaad, wie kan er nu wel met Chazia door een deur want deze vrouw is te egocentisch om met een ander op hetzelfde moment door een deur te stappen . wat zij zegt is belangrijker dan wat de gast zegt of zelfs belangrijker dan het onderwerp. Volwassen mensen behandeld ze alsof het kinderen zijn en kinderen stelt ze precies die vragen waarvan ze weet dat het beantwoorden deze kinderen het schaamrood op de kaken bezorgt.
    Zelfs met de keuze van haar kleding is deze presentatrice niet meer te volgen. Wanneer kuisheid geboden is gaat zij confronterend en waar het best een beetje vrijer mag zit ze er als een mormoon bij.

      /   Reply  / 
  2. Deborah

    Ik hoop dat dit bericht Char of de programmamakers met Char zal bereiken…

    Char heeft kunnen realiseren dat veel mensen ‘dood gaan’ minder eng vinden, beseffen dat het leven niet stopt op het moment dat het hart stopt met kloppen.

    Nou ben ik erg benieuwd hoe Char over het doneren van organen denkt nadat je bent overleden. Veel mensen hebben om verschillende redenen angst om organen te doneren, men twijfelt en uiteindelijk komt men niet actief tot het invullen van een codicil. Angst omdat het voortleven na nu onbekend is…

    Misschien is het een idee om door Char aandacht aan dit item te laten besteden.
    Als blijkt dat degene aan andere zijde nog steeds achter zijn/ haar beslissing staat, zal dat bij veel mensen een geruststelling zijn en wordt het gemakkelijker om het codicil in te vullen!
    Liefs, Deborah

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>