Willem-Alexander en Maxima in 300ste Life & Cooking?

Bak een taart en breng 'm naar het Mediapark in Hilversum. Carlo Boszhard en Irene Moors staan vanmiddag namelijk klaar om deze taart in ontvangst te nemen. Doorgaans trakteert de jarige zelf, dit keer laat de jarige zich trakteren. Want Life & Cooking bestaat vandaag 300 uitzendingen. Dat wordt niet alleen gevierd met caloriebommen, maar ook met vrienden van de show.

Zo komt Connie Breukhoven langs en lijkt een bezoekje van Gerard Joling onvermijdelijk. Daarnaast zijn alle gepersifleerden welkom.

Carlo en Irene kruipen namelijk geregeld in de huid van bekend Nederland. Voor de rubriek Showtime werden regelmatig Viktor Brand en Nada van Nie nagedaan, verder waren er De Veerbootjes (aka de Veerkampjes) en recent nog De Wereld Slaat Door, waarin Matthijs van Nieuwkerk, Marianne van Wijnkoop, Marc-Marie Huijbregts en Sheila de Vries werden nagedaan. Laatstgenoemde was niet erg gelukkig met de interpretatie, mogelijk volgen daarop vanmiddag excuses. Mogelijk komt ook Paul Schotel langs, die enige tijd de rol van transseksueel Meta in GTST vertolkte.

Grote vraag is natuurlijk of het Kroonprinselijke paar langskomt. In Hou van Holland werden wekenlang prins Willem-Alexander en Maxima nagedaan. Ook zij zijn uitgenodigd voor een bezoekje aan de studio, maar of ze daar op ingaan…

Life and Cooking, 16.45 uur, RTL 4

Zie ook:
- Matthijs van Nieuwkerk kan lachen om persiflage Carlo Boszhard
- Sheila de Vries boos op Carlo & Irene om persiflage
- Irene Moors slaat Carlo Boszhard de hersens in
- De Kast alweer gesneuveld in Life & Cooking
- Dit is de nieuwe kok van Life & Cooking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>