Ook nog: Linda de Mol, Tiny & Lau en De Gouden Kooi

Zo, we zijn weer terug uit Oostenrijk, zonder gips. Op mediagebied was het me het weekje wel. Fons van Westerloo werd op een zijspoor gezet, meerdere partijen beloofden niet te bieden op de voetbalrechten voor de komende jaren, Boer Zoekt Vrouw blijft maar meer kijkers trekken en ook andere media kwamen achter de eerdere muzikale carrière van Nathalie Makoma. Om het mediaweekje te voltooien, nog even een update rondom Linda de Mol, de Gouden Kooi en internet-culthelden Tiny en Lau.

Tiny en Lau, wie kent ze niet? Het Rotterdamse stel werd uitgezonden in een documentaire in het holst van de nacht op SBS 6. Maar de tierende Lau kreeg al snel een podium op YouTube, alwaar hij uitgroeide tot een soort cultheld. Zappen verzocht SBS al eens om herhalingen uit te zenden, tot op heden zonder succes. Hoewel… door het succes op internet, is een vervolg niet uitgesloten. Lau zegt in het AD dat er genoeg materiaal is om drie films te maken. Smullen!

Dan is er nog Linda de Mol. Echt druk voor RTL had ze het momenteel niet, nu de opnames voor Gooische Vrouwen voor onbepaalde tijd stilliggen en ook Miljoenenjacht weer even van de buis is. Maar Linda komt terug met een zaterdagavondshow: Ik Hou van Holland, een studioshow waarin op tal van manieren wordt stilgestaan bij het thema Nederland. Saillant detail: de Zomergasten-film van Linda was al Pretpark Nederland, behoorlijk verwant.

Dan is er meer duidelijkheid over de Gouden Kooi. Het einde van het programma is al zes keer aangekondigd en de scheidend CEO Fons van Westerloo zegt dat het voor het EK gebeurd is met de reality-show. Jaja, dat hoorden we eerder. Misschien dat opvolger Bert Habets daar heel anders over denkt.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook nog: Linda de Mol, Tiny & Lau en De Gouden Kooi

  1. Valentein

    He, weet jij of de opening van Idols live was? OF van tevoren opgenomen? Zoveel Musicalhoofdrolspelers die niet op zaterdagavond spelen ….

      /   Reply  / 
  2. Martijnjdd

    In de Backstageshow zei Martijn Krabbé dat bij diverse musicals vanavond de understudies staan. Ik heb alleen het einde van de backstageshow gezien (waarin dat gemeld werd) en daar zaten Ron Link, Nurlaila en Jamai nog steeds. Zij zijn dus zeker vervangen.
    Overigens ben ik meerdere keren in het weekend naar een musical geweest met understudies. Altijd balen als de bekende namen afwezig zijn.

      /   Reply  / 
  3. Valpa

    gooische vrouwen opnames gestopt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>