Boer Zoekt Vrouw scherpt kijkcijferrecord aan

Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw is werkelijk waar immens populair. Vorige week keken er al bijna 3,5 miljoen mensen naar het programma en gisteravond is dat record nog even aangescherpt: maarliefst 3.777.000 mensen bekeken het KRO-programma (bron: SKO). Het is niet alleen een record voor het programma, maar ook voor alle niet-sportprogramma's van de afgelopen jaren.

Als de sportuitzendingen niet meegerekend zouden worden, dan is de aflevering van Boer Zoekt Vrouw van gisteren het best bekeken programma van 2005, 2006, 2007 en voorlopig ook van 2008. Voorlopig, want de derde reeks is nog niet afgelopen en het echte keuzemoment moet nog komen. Dat kan betekenen dat er wellicht nóg meer kijkers op het programma zullen afstemmen. Haalt Boer Zoekt Vrouw nog dit seizoen de 4.000.000 kijkers? Het zou mij niets verbazen!

Zie ook:
- Cupido lijkt raak te schieten in derde reeks Boer Zoekt Vrouw
- Knallen met derde reeks Boer Zoekt Vrouw

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Boer Zoekt Vrouw scherpt kijkcijferrecord aan

  1. Matthijs

    wel grappig hoor. vind het een leuk programma. hier kan idols nog een puntje aan zuigen (A)

      /   Reply  / 
  2. Bart

    Kijkcijfers zijn bij mij altijd een vreemd verhaal geweest. Rondvraag bij mij op de afdeling leert dat niemand naar dit programma heeft gekeken terwijl dit programma een hoge kijkdichtheid had.

      /   Reply  / 
  3. riki

    @Bart,
    ik weet niet waar je werk, maar bij mij in de omgeving hoor ik genoeg verhalen over BZV. Het is ook een heerlijk programma om naar te kijken. feelgood, reality, liefde, komedie, spelelement… alles zit erin

      /   Reply  / 
  4. RJ

    Ik snap echt niet dat hier zoveel mensen naar kijken… Maar goed, ik snap wel meer van dit soort hypes niet. Het zal er wel mee te maken hebben dat er verder op zondagavond geen moer op TV is.

      /   Reply  / 
  5. Vincent

    Iemand een idee welk niet-sportprogramma er als laatst bijna 4 miljoen kijkers heeft kunnen boeien?

      /   Reply  / 
  6. Ron

    @Vincent: in 2002 was er het huwelijk van onze kroonprins en prinses die ruim 5 miljoen kijkers trokken. Verder trok dat jaar de kerkdienst van wijlen Prins Claus ruim 4 miljoen kijkers.

    In 2003 waren er natuurlijk Idols 1 (finale zelf 4,6 mln en uitslag 4,9 mln) Eurovisie Songfestival (3,8 mln) en Kopspijkers (3,6 mln) die hoog scoorden.

    In 2004 stonden de doden bovenaan. André bedankt scoorde 5 mln kijkers en 4,3 mln voor de kerkdienst van Prins Bernhard. Prinses Juliana had iets minder bekijkers, 3,4 mln. En tot slot trok de uitslag van Idols 2 ook nog steeds een slordige 3,4 mln kijkers.

    Tot zover! ;) voor meer leuke weetjes, http://www.kijkonderzoek.nl

      /   Reply  / 
  7. riki

    Dus de kerkdienst van Prins Bernard uit december 2004(!) heeft als laatste meer dan 4 miljoen mensen weten te trekken… (als niet-sport).
    Dus nu ruim drie jaar later, weer eindelijk zo’n hoog cijfer? Ik hoop het wel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>