Cupido lijkt raak te schieten in derde reeks Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw is vier afleveringen onderweg en de eerste vlindertjes fladderen vrolijk rond in het KRO-programma. Het aantal potentiële boerenpartners is teruggebracht van ruim 2800 naart 50 naar 25 naar 15. Die laatste vijftien (drie voor elke boer) gaan vanavond uit logeren. Sommigen lijken al een streepje voor te hebben.

Agnes
Tot ieders verbazing stuurde Agnes vorige week haar Canadese aanbidder naar huis. Extreem sneu voor hem, hij was al een beetje verliefd op de Hollandse boerin en sprak voor de camera de hoop uit dat ze met hem mee terug zou gaan naar Canada. Maar Agnes besefte dat er te veel is dat haar in Nederland houdt. Zij laat daarom vanavond Jurre, Jurjen en Klaas overnachten. De drie heren zijn gewaagd aan elkaar maar Jurjen lijkt favoriet.

Jan
Deze boer stak zijn voorkeur niet onder stoelen of banken: Siepie is de vrouw die nu het meeste bij hem losmaakt. Dat is eigenlijk van begin af aan al zo. Siepie was degene die hij als eerste belde aan de hand van een brief en bij elke date kwam Siepie ook weer het beste naar voren. Ze zeggen wel eens dat hardlopers doodlopers zijn. Zal dat ook voor Jan en Siepie gelden? Haar concurrentes zijn Annet en Anita.

Henk
Ook Henk vertrouwde al aan Yvon Jaspers toe dat er iemand is die een speciaal plekje bij hem krijgt: Klarijn. Maar ook Marlou laat hem niet koud. Verder is Maartje nog in de race, al lijkt zij er alleen bij gekozen om maar aan het aantal van drie logés te komen.

Gerard
Voordat deze derde reeks van Boer Zoekt Vrouw begon, was Yvon te gast in De Wereld Draait Door. Toen zij tafelheer Marc-Marie Huijbregts: "Het leuke van Boer Zoekt Vrouw, is dat je aan het einde precies weet waarom al die boeren vrijgezel waren." Dat lijkt zeker voor Gerard op te gaan. Een echte binnenvetter waar je alles uit moet trekken, merken ook zijn potentiële vrouwen op. Het is lastig contact maken met Gerard. Voor de kijker is het dan ook volstrekt onduidelijk op wie hij eventueel een oogje heeft laten vallen.

Frans
En dan hebben we nog de vrolijke Frans. Maakt met iedereen een dolletje en een lolletje en geniet zichtbaar van al het vrouwelijk schoon om zich heen. Maar het is nog niet duidelijk wie van de dames deze flierefluiter in het bijzonder leuk vindt. Jessica, Joyce en Ronella zijn nog in de strijd voor een plekje in zijn hart.

De derde reeks van Boer Zoekt Vrouw scoort, bijna niet te geloven, meer kijkers dan de vorige twee extreem succesvolle series. Vorige week stemden er bijna 3 miljoen mensen af op het wel en wee rondom de vijf vrijgezelle boeren. Vanavond wordt die grens vast doorbroken.

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, KRO (Nederland 1)

Zie ook:
- Boer Zoekt Vrouw: boerin Agnes krijgt 883 brieven
- Knallen met derde reeks Boer Zoekt Vrouw
- Boer Zoekt Vrouw en Boerin Zoekt Man

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cupido lijkt raak te schieten in derde reeks Boer Zoekt Vrouw

  1. Valpa

    dit is t eerste seizoen dat ik volg.. echt een leuk programma!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>