Vooravond RTL 8 weer op de schop

Een half jaar na de start is RTL 8 nog altijd een marginaal bekeken zender. Heel vreemd is dat niet; de programmering bestaat vooral uit herhalingen, b-series en een enkel exclusief programma. Je zou het ook kunnen zien als een speeltuin voor RTL, om te testen wat wel en niet aanslaat. Hoe het ook zij, de programmering van de vooravond wordt vanavond weer grondig omgegooid.

De show Extreme Bruiden is vervangen door afleveringen van Jouw Vrouw Mijn Vrouw en de slecht-bekeken serie Everybody Loves Raymond maakt plaats voor herhalingen van The Nanny, de serie die de afgelopen tijd vaak op RTL 5 was te zien in de vooravond.

Natuurlijk gaat deze ingreep RTL 8 niet aan een acceptabel marktaandeel helpen. Maar de zendtijd moet toch worden gevuld. Het is alleen te hopen dat zenderbaas Remko van Westerloo de zender snel oplapt, voordat de kabelboeren RTL 8 overal hebben weggehaald.

Zie ook:
- RTL 7 mannenzender, RTL 8 herhaalkanaal
- Talpa-RTL: Wat doet Remko van Westerloo?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vooravond RTL 8 weer op de schop

  1. Bart

    In het begin van rtl 8 zonden ze bon bini beach weer uit. En in een keer een paar afleveringen voor het eind halen ze het eraf, belachelijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>