Jack Spijkerman in mei terug op tv

Jack Spijkerman maakt eind mei zijn comeback op de Nederlandse televisie. Het is dan bijna een jaar geleden dat de presentator voor het laatst op tv was, bij Tien. Zijn nieuwe programma wordt door RTL 4 uitgezonden. Het betreft een eenmalige show die na de zomerstop terugkeert bij het station. Volgens eigen zeggen lijkt het niet op Kopspijkers of Koppensnellers, zijn meest recente tv-producten. Maar waar het dan wel op lijkt, is nog onduidelijk. In elk geval zal er weer satire aan bod komen.

Zie ook:
- Jack Spijkerman verwacht dagelijks taalprogramma bij Tien
- Spijkerman terug op zaterdagavond
- Lachen op Talpa… met kiespijn

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Jack Spijkerman in mei terug op tv

  1. riki

    ben benieuwd :)

      /   Reply  / 
  2. #Deniz#

    Zit er eigenlijk niet meer op te wachten..

      /   Reply  / 
  3. Jan Willem

    Nou, van mij hoeft het ook niet meer. So yesterday die Spijkerman. En hoeveel doorstarts mag hij wel niet maken op tv zeg? Een ander kan toch ook na één keer oplazeren? Alle leuke dingen uit zijn programma’s zijn al met een grote knal in andere egotrip programmaatjes terecht gekomen. Weer een opgewarmd oud prakje waar de kijker kijkgunst aan mag verlenen. Bah.

      /   Reply  / 
  4. lizz

    huh….ze moeten eens aan de kijkers vragen wie hem terug wil zien…

      /   Reply  / 
  5. ?

    zal de volgende koplopers van hem zijn?

      /   Reply  / 
  6. joost

    Ook ik vraag me af hoe vaak deze volstrekt misbakken presentator nog mag doorstarten.
    Veel getalenteerder mensen , mannen, vrouwen van allerlei komaf, mogen het niet eens proberen, met veel grotere verdiensten dan mislukte talentloze spijkercheque, die een haatkarakter heeft tot en met. Juist deze mensen worden gepushed door de leiding van tv zenders. De werkelijk getalenteerden worden juist de grond in gestampt voor ze goed en wel begonnen zijn. Blijkbaar vinden leidinggevenden bij tv zenders dit heel goed. Moet je ook zien wat een laag of niet opgeleide zooi daar regisseur en dergelijke loopt te spelen, van bekende komaf, druipend van haat en wild om zich heen trappend naar iedereen met eigen verdiensten in een veld, wat ze zelf niet hebben. Moet je de goedkope poging tot roddel horen van die nitwits met bekende pappie of mammie. Wat hebben ze anders ook? Ziek. Die moeten en zullen de leiding hebben en krijgen die met bedrog, intimidatie e.d. ook. Tot er eens korte metten gemaakt wordt met deze kruiwagen baby’s. Door dit systeem komt het verschijnsel van een maar terugkerende Spijkerman e.d. denk ik. Het maakt niet uit wat U en ik willen, het hele systeem is daar door inteelt en laagopgeleide ‘leiders’, fout.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>