RTL 5 hervat Prison Break met dubbele aflevering

Begin dit jaar heeft RTL 5 redelijk onhandig de lopende serie van Prison Break afgebroken. Waar de gids nog vermeldde dat het laatste avontuur van Michael Scofield gewoon ‘s avonds te zien zou zijn, was op RTL 5 een oude aflevering van House te zien. Fikse tegenvaller, maar vanavond wordt het vierde seizoen van Prison Break hervat. De Amerikaanse serie mag dus na de donderdagavond en de dinsdagavond het nu op de zaterdag proberen.

Zelf heb ik het geduld niet kunnen opbrengen en ben online verder gaan kijken. Tot aflevering 16, daar kregen ook de Amerikanen even een tussenstop. Inmiddels zijn ze daar aan de laatste vier afleveringen begonnen.

Het blijft een extreem spannende serie. In seizoen 4 zijn Michael, Lincoln en de anderen bezig aan hun laatste operatie: het ontmantelen van The Company. Om dat te doen, moeten ze ‘Scylla’ in hun handen zien te krijgen. Wat Scylla precies is, blijft lange tijd onduidelijk. Ondertussen tikt de tijd door; Michael heeft een hersenaandoening die dringend geopereerd moet worden. Maar daar heeft hij geen tijd voor.

Prison Break (dubbele aflevering), 20.10 uur, RTL 5

Zie ook:
- Doek valt definitief voor Prison Break
- Prison Break seizoen 4: grote verrassing

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL 5 hervat Prison Break met dubbele aflevering

  1. Ralf

    Wat super dat ik dat nu hier lees! Ik had er nog niks van gehoord, maar ga nu gelijk de recorder programmeren!

    Blijft een heerlijke serie!

      /   Reply  / 
  2. Kijker

    Ze hebben 24 destijds ookal verpest op de zaterdagavond, geen mens keek, dus waarom ze dit nu met Prison Break doen. En ik heb hier geen één promo van voorbij zien komen jammer.

      /   Reply  / 
  3. Erna Broekman

    Jammer dat de serie verder gaat als het schoolvakantie is, veel mensen zijn op vakantie en missen zo de eerste aflevering, waaronder ik.
    Heb alle afleveringen vanaf het begin gezien dus knap balen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>