Crisis-tv: We Love the 90′s met Nikkie Plessen

Ja hoor, daar zijn ze weer: de programma’s waar bekendere Nederlanders voor een bluescreen praten over een bepaalde tijd(sgeest). Dit keer is het Nikkie Plessen die de twijfelachtige eer heeft dit stukje knip-en-plakwerk aan elkaar te praten. Over crisis-tv gesproken.

Nee, ik ben nooit echt fan geweest van Nikkie. In de comedy Kees & Co deed ze het leuk, als presentator heeft ze wat mij betreft alleen nog maar de plank misgeslagen. Ik vrees dat het met We Love the 90′s niet anders zal zijn.

Nu valt er aan zo’n programma weinig eer te behalen. Het gaat om de fragmenten die je toont. Wat soapie #1 of soapie #2 of schnabbelaar A er over te zeggen heeft, zal mij verder aan mijn r**t roesten. Maarja, nu de advertentie-inkomsten teruglopen en de budgetten dus afnemen, is het erg aanlokkelijk om een goedkoop programma als dit te programmeren. Afgaande op de titel wordt Nikkie als personality neergezet, ik vraag me af bij welke doelgroep ze dat echt is.

Nikkie zelf is in elk geval laaiend enthousiast: “Als je de archieven induikt en echt spit in typische onderwerpen uit de jaren ‘90 kom je zoveel ‘Oh ja!’- en ‘Weet je dat nog?’-momenten uit de jaren ‘90 tegen. Wat dacht je van de gestolen sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De Flippo-hype, Bill Clinton met zijn magische woorden “I did not have a sexual relationship with that woman, Monica Lewinski” en Jerry Springer. Maar ook onderwerpen als Bob en Annie de Rooij, de opkomst ‘GTST’, ‘Telekids’ en Viagra komen voorbij. Kortom een feest der herkenning.”

We Love the 90′s met Nikkie, 21.25 uur, RTL 5

Zie ook:
- Nikkie Plessen knipt en plakt We Love the 90’s
- Misser: Nikkie Plessen presenteert Can’t Buy Me Love
- Leegloop bij TMF: Nikkie Plessen terug naar RTL

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Crisis-tv: We Love the 90′s met Nikkie Plessen

  1. michel

    Ik vind haar ook echt helemaal niks aan! Tijd voor de overstap van Sascha Visser naar Rtl5 of Bnn!

      /   Reply  / 
    1. MASIS

      Sascha is geen haar beter, net een klein irritant kind. Bij TMF ook….

        /   Reply  / 
  2. michel

    Net als renate Verbaan trouwens. Oook geen zak aan!

      /   Reply  / 
  3. Brenda

    Wel altijd lekker om naar te kijken, al die oude fragmenten! En ze hebben wel leuke BN’ers gevonden.

      /   Reply  / 
  4. Chiaro

    ze is wel lkkr!

      /   Reply  / 
  5. Chiel

    Niet zo negatief! De 15… deed ze ook heel leuk (keek alleen dat programma met haar) en het gaat toch vooral om de gasten en de filmpjes.

    Als je E’s 101 kent weet je dat het wel een goed en onderhoudend* programma kan worden. I love the 90′s en de RTL versie (geen idee maar net Staverman) was ook niks mis. Je moet er van houden en i love it!

      /   Reply  / 
  6. Noah.

    Ik kan weinig sympathie opbrengen voor de slechtlopende carrières van mensen die zich geleend hebben voor de dubieuze doeleinden van jongerenzender TMF.

    Better luck next life, honey!

      /   Reply  / 
  7. Chris

    Bij mij gaat het echt om de Nostalgie van de Jaren 90! Heerlijk was die tijd! En leuke Geschiedenis uit de Jaren 90! Dus ik kijk niet om Nikki Plessen, zij praat het alleen aan elkaar en daarnaast gaat het om de Leuke jaren 90 fragmenten! en misschien lijkt dit te veel op De 10 (RTL4), De 25 (SBS6) Maar dit is leuke opzet 6 Afleveringen en in 6 delen tellen we af van 90 tot 1. Ik hou d’r wel van!
    En heel veel Jongeren misschien of andere die dit nog niet kennen, is het erg leuk voor hun. En je had ook eerder zo’n programma van de Jaren 90 op andere zender, maar hoelang is dat geleden?!
    Nougoed! Ik geniet met volle teugen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>