Gordon: Lage kijkcijfers Waar Is Elvis? door mij

Zo, nu heeft echt iedereen die ook maar iets te maken heeft met Waar Is Elvis? zich uitgesproken over de lage kijkcijfers. Gordon was in RTL Boulevard gisteren de laatste die een duit in het zakje deed. “Het ligt natuurlijk in eerste instantie aan mij. Zo is het in Nederland altijd. Als er ergens een stronkat overheen moet worden gestort, dan is mijn naam het makkelijkst.” Hij neemt het daarbij op voor collega-presentator Jamai, die onder vuur ligt bij verschillende Elvis-fanclubs.

Jamai vertelde gisteren op Radio 538 dat de mensen Elvis gewoon niet meer zo leuk vinden en misschien liever Michael Jackson zien. “Elvis heeft wel deglijk fans, Jamai heeft het nooit zo bedoeld. Het is een ongelukkige uitspraak van hem geweest.”

Gordon: “Iedereen vraagt nu of het van de buis wordt gehaald, net als bij Singing Bee – dat overigens in de derde herhaling ruim 600 duizend kijkers scoort. Maar Waar Is Elvis? blijft gewoon op tv. Het is ook echt een leuk programma om te zien. Misschien dat je mij niet leuk vindt, maar als je daar omheen kijkt, dan is het echt leuk.”

Van het programma worden nog twee al opgenomen afleveringen uitgezonden waarna een live finale volgt.

Zie ook:
- Jamai: Elvis als fonduen, je moet er van houden
- RTL scoort slecht met Waar Is Elvis
- RTL wil The King tot leven brengen met Waar Is Elvis
- Erland Galjaard zoekt verklaring voor slechte score Waar Is Elvis?

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “Gordon: Lage kijkcijfers Waar Is Elvis? door mij

 1. jan

  Gordon gooit het erop dat zijn naam makkelijk is om te gebruiken als er iets fout gaat.
  Ik denk meer dat de mensen zwaar Gordon moe zijn.

  Hij jaagt met zijn relgedrag iedereen op de kast, de toppers uit elkaar, stelt zich weer aan bij de Gaypride om maar op tv te komen.
  Alles om zichzelf in de kijker te zetten, en dat is nou net waar iedereen zo moe van wordt.

    /   Reply  / 
 2. H. de Jong

  Voor ons niet vreemd dat de kijkcijfers dramatisch laag zijn. Volgens ons is de rol van Gordon uitgespeeld op de TV. Hij denkt altijd de leukste te zijn en barst onophoudelijk in geschater uit. Meestal ten koste van anderen. Wanneer wij Gorden op TV zien schakelen we snel over. De show over Elvis hebben we nog nooit gezien dus daar hebben we geen oordeel over.

    /   Reply  / 
  1. michel

   Begrijpt waarom je reageert als je het programma nog nooit gezien hebt.

     /   Reply  / 
 3. michel

  begrijp niet! moet er staan

    /   Reply  / 
 4. Patrick

  Nou geeft hij het een keer ronduit toe dat het aan hem gelegen heeft, is het voor sommige mensen nog niet goed:(

    /   Reply  / 
  1. Peter

   Hij geeft het helemaal niets toe: hij beklaagt zich over het feit dat iedereen het in zijn ogen op hem voorzien heeft. Arme Calimero-Gordon is dus weer heel erg zielig. Op het moment is hij ook wel heel erg de pispaal in de media, maar dat werkt hij voor een groot deel zelf in de hand.

     /   Reply  / 
 5. mark

  geeft het toe ?? ik heb het gezien en hij zei het op een sarcastische manier.. zo van: ik weet niet wat ik fout doe maar krijg wéér de schuld. Hij blijft erg zielig die Gordon.

    /   Reply  / 
 6. Brian

  Gisteren een herhaling gekeken van Singing Bee op RTLGemist en vind het nog steeds een leuk format, allen is Gordon niet geschikt. Ik vind dat het wat meer gezelligheid nodig heeft. Voorstel: een nieuwe serie Singing Bee met duopresentatie om het wat meer sfeer te geven: mogelijke presentatoren: Lieke van Lexmond samen met Martijn Krabbe.
  Het programma is neit sterk genoeg om prime time uitgezonden te worden, beter iets later op de avond, na Ik Hou van Holland heeft het een hele grote kans van slagen.
  Wat vinden jullie hiervan?

    /   Reply  / 
  1. tsja

   Kansloos! het is nl niet leuk om naar mensen te kijken die niet kunnen zingen. Dit geldt niet voor audities van de diverse talenten jachten omdat daar de afwisseling met grappige goede en hilarische audities gedosseerd wordt afgewisseld. Singing Bee is geen leuk programma om naar te kijken

     /   Reply  / 
  2. Guy

   Haha, ik weet niet wat erger is: Gordon of Lieke van Lexmond en Martijn Krabbe (alhoewel die laatste twee qua nietszeggendheid weer goed bij RTL passen).
   Ik kon altijd wel om Gordon lachen, maar hij is al lang niet leuk meer. Dat hij ook totaal niet doorheeft waarom iedereen hem zat is, zegt genoeg.

     /   Reply  / 
 7. jan

  Nee ik ben niet Gordon moe. Het is gewoon een heel slecht geproduceerd programma. Kwalitatief beneden peli. Geen echte zoektocht naar Elvis op hoog niveau. Nee jan en alleman kan zich aanmelden en de minste kneus kan winnen en zich zogenaamt De elvis van Nederland noemen. Dit beslist RTL dus zomaar want de gevestigde Elvis impersonators van Nederland zijn niet eens gevraagd of hebben zich niet aangemeld.
  Je kan ook niet 10 meisjes gaan uitnodigen voor Supermodel Nederland en dan zeggen bij de mooiste dit is Miss Nederland.
  Er waren kandidaten die zich hadden aangemeld voor de Elvis wedstrijd die niet eens wat hoefde te zingen bij de audities. Als ze bakkebaarden hadden was het al goed. Welke kneus moest hierover beslissen bij RTL ?

    /   Reply  / 
 8. kitty

  gordon stop met presenteren!!!!!!
  zingen kan je niet meer ,maar als presentator ben je gewoon een flop,moet je nou steeds in beeld?
  je doet je kandidaten geen eer aan met dat nichterige gedoe!!

    /   Reply  / 
 9. MASIS

  Mee eens! Gordon van de buis en je maakt iedereen blij!:D

    /   Reply  / 
 10. Zo

  en nou zeker allemaal medelijden hebben?

    /   Reply  / 
 11. gtst2007

  Gordon moet gewoon van de buis dan zeg je op geruimd staat netjes

    /   Reply  / 
 12. ®oge®

  Ik ben die achterlijke huilebalk kotszat.
  Laat ‘m eens heel snel optiefen en nooit meer terugkomen.

    /   Reply  / 
 13. Jan

  Beste Mensen,

  Volgens mij heeft het te maken dat Gordon aan het programma mee werkt.
  Ik snap overigens niet waarom Jamai met hem in zee gaat, laat die Gordon zijn eigen boontjes maar doppen, hij wil toch zo graag op de voorgrond staan?
  Dan moet hij dat maar ondervinden hij weet toch hoe het publiek over hem denkt. Of heeft hij nu nog niets geleerd van het songfestival?

    /   Reply  / 
 14. Gorr

  Het ligt er gewoon aan dat niet genoeg mensen geinteresseerd zijn in Elvis.
  Er zullen vast wel mensen zijn die Gordon niks vinden, maar dat zal niet de hoofdreden zijn. Dat Gordon ook leuk gevonden wordt op tv bewijst J&G over de vloer en Gillend naar Huis. En zoals Gordon zegt: Singing Bee sccoort bij de 3e herhaling opeens goed.
  Veel mensen hebben niks met Gordon, maar er zijn er genoeg die hem wel leuk vinden. En als het programma leuk is wordt er goed naar gekeken. ”Waar is Elvis” is blijkbaar gewoon niet leuk genoeg! Klaar!

  Ik kijk uit naar Glitter Gl;amour Gordon, wat natuurlijk weer hilarisch wordt :D

    /   Reply  / 
  1. MASIS

   Ik kan je nu al vertellen dat dat programma flopt en jawel DOOR Gordon!;)

   Op een gegeven moment zijn mensen zijn flauwe grappen gewoon zat en is het klaar. Mensen zijn hem al jaren zat maar nu begin je het echt te merken…

     /   Reply  / 
 15. Wauwel

  Er zou ergens op de wereld in een onherbergzaam en afgelegen oord een nieuw land ingericht moeten worden, waarheen Gordon dan met zijn aanhang( de Tokkies, de Toppers, Jan Smit, Jamai, Catherine Keyl, Jolanthe, heel Volendam eigenlijk, de provincies Brabant en Limburg, de Tros, Nance, de Idols- en Holland’s got Rubbish-jury, Patricia Paay, Ponypark Slagharen en alle vuilnisbelten en rioolputten van Nederland naar toe emigreert.
  Daar beginnen ze dan een eigen radio- en tv-station en kunnen ze zich allemaal doodlachen om hun eigen grappen.

    /   Reply  / 
  1. MASIS

   Geweldig plan!:D

     /   Reply  / 
   1. MASIS

    Gerard Joling ook mee graag…

      /   Reply  / 
  2. Brian R.

   Graag ook mee: SBS6 en RTL met hun ‘sterrenstallen’ en programma’s (die paar goede series die ze uitzenden kunnen we ook wel op DVD of bij de publieke omroep bekijken). Tegenover Limburg en Brabant wil ik zelf nog wel coulant zijn…

     /   Reply  / 
 16. Pingback: Toppers-gate vanavond uitgebreid in RTL Boulevard | Zappen

 17. Pingback: Weer rel met Gordon; dit keer met EénVandaag | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>