Toppers-gate vanavond uitgebreid in RTL Boulevard

Wordt Gordon uit de Toppers gezet? Dat is de grote vraag die showbiz-Nederland vandaag bezighoudt. De zanger vervangt vanavond Albert Verlinde in RTL Boulevard en daar zal vermoedelijk het verlossende woord worden uitgesproken – als het nieuws niet al eerder op straat ligt. Het AD plaatst het gerucht vandaag op zijn voorpagina, vorige maand meldde Evert Santegoeds het al in SBS Shownieuws. Het Toppers-management zou niet langer door één deur kunnen met Gordon en wil daarom Gerard Joling terug. Gordon laat in een reactie weten erg moe te worden van de aanhoudende negativiteit rondom zijn persoon.

“Ik vind het shocking dat dit op de voorpagina staat, dit is ook slecht voor mijn naam. Het kan zijn dat er allemaal dingen achter mijn rug gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat zou de zoveelste rattenstreek zijn”, zegt een duidelijk vermoeide en teleurgestelde Gordon op Radio 538. “Ach, het maakt mij ook allemaal niets meer uit”, zegt hij moe van de geruchten.

Maar niet alleen zijn muzikale activiteiten liggen onder vuur. Door de slechte kijkcijfers van Waar Is Elvis? krijgt hij weer de volle laag. In RTL Boulevard zei hij eergisteren al gekscherend: “Het ligt natuurlijk in eerste instantie aan mij. Zo is het in Nederland altijd. Als er ergens een stronkat overheen moet worden gestort, dan is mijn naam het makkelijkst.”

Maar vanmorgen is hij toch een stuk aangeslagener: “Het lijkt wel of ik word gedemoniseerd. Als je alleen al kijkt op de Telegraaf-site naar al die negatieve reacties. Als je die allemaal tot je zou nemen, durf je nooit meer buiten te komen. (…) Ik word zo moe van al die negativiteit. Er zijn zoveel programma’s die slecht scoren, On Air en Wie is mijn Ex? bijvoorbeeld. Maar daar hoor je niemand over. Alleen ik word er uitgehaald. Ik word er helemaal kotsmisselijk van.”

Zie ook:
- Gordon: Lage kijkcijfers Waar Is Elvis? door mij
- Jamai: Elvis als fonduen, je moet er van houden
- RTL scoort slecht met Waar Is Elvis
- Toppers-gate: Gerucht vertrek Gordon laait weer op

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Toppers-gate vanavond uitgebreid in RTL Boulevard

  1. s

    Eindelijk een goede reden om Gordon van de buis te schoppen!

      /   Reply  / 
  2. Gorr

    De mensen die zo over hem praten en zomaar de media volgen , zijn echt dom bezig. Waarom zo’n man tot de grond gelijk maken! Ik heb echt met hem te doen

      /   Reply  / 
  3. roy van B

    iedereen is gordon zat! zijn humor is niet meer leuk! hij denkt dat hij alles is maar langzaam wil niemand hem niet meer! Gordon is niet aardig voor zijn fans en in RTL Boulevard speelt hij nde hoofdrol in het verhaal ter wel het om de nieuwtjes gaat! weg met die man!

      /   Reply  / 
  4. Japi

    Hij moet gelijk weer andere programma’s noemen die het ook slecht doen

      /   Reply  / 
  5. Japi

    pisnich

      /   Reply  / 
  6. Dimitri

    @ Gorr
    Ik ben het met jou eens!

      /   Reply  / 
  7. Tino

    @Gorr ik ook.

    Herman, wil niet muggenziften maar let even op je spelling. “Ik wordt” ???

      /   Reply  / 
  8. Hendrik

    Gordon wordt eindelijk wijzer en beseft dat Nederland niet op zijn talentloosheid zit te wachten.

      /   Reply  / 
  9. Gorr

    Werden de mensen die op hem zeiken maar eens wijzer. Een moordenaar wordt nog minder erg veroordeeld door de medemens. Dat is toch absurd.

    De media blaast alles op, veel Nederlanders gaan daar blind in mee en roepen allerlei dingen die echt soms te ver gaan.

    Ik hoop voor Gordon dat alle gezeik snel achter de rug is.

      /   Reply  / 
  10. Tobias

    Gordon heeft blijkbaar nog een handjevol fans…
    Ik kan me ten tijde van alle berrichten over Britney Spears die in de goot lag, een leuk Youtube-filmpje herinneren. Een hysterisch huilende fan die in de camera ‘Leave Britney alone!’bleef schreeuwen. Nu is het dus wachten op ‘Leave Gordon alone!!’.

      /   Reply  / 
  11. Ron

    @Tobias: dan kan je wachten tot je een ons weegt maar volgens mij gaat dat filmpje er nooit komen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>