Jamai: Elvis als fonduen, je moet er van houden

Na Paul de Leeuw en Erland Galjaard laat ook presentator Jamai Loman zich uit over de tegenvallende kijkcijfers van Waar Is Elvis?. Afgelopen vrijdag keken er 278 duizend mensen en daarmee is het één van de slechtst scorende prime time-programma’s op RTL 4. “Het heeft misschien toch te maken met dat mensen niet zo van Elvis houden”, vertelt hij op Radio 538. “Als je niet van fonduen houdt, ga je ook niet fonduen. Het is een hartstikke leuk programma en ik vond het heel erg leuk om te doen. Jammer.”

Ook Jamai beaamt dat er inhoudelijk niets meer wordt aangepast door de korte looptijd van het programma en het feit dat bijna alles al is opgenomen voor de eerste uitzending. “We hebben nog twee weken te gaan en nog de grote finale. We gaan er gewoon voor en zien het vanzelf wel.” Verder stipt hij net als programmabaas Erland Galjaard de plotselinge populariteit van Michael Jackson aan.

Zie ook:
- Erland Galjaard zoekt verklaring voor slechte score Waar Is Elvis?

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Jamai: Elvis als fonduen, je moet er van houden

  1. Brian

    Over Mickael Jackson gesproken, lees net op de site van Boulevard dat WEndy als voor het programma met Ushi in de week voor de dood van Mickael nog een interview heeft gehad met LaToya, de zus van Mickael. Dat wordt straks wel interessant om naar te kijken denk ik!

      /   Reply  / 
  2. ben

    Onzin, het heeft allemaal niets met het fenomeen Elvis te maken.Elvis, en vooral zijn muziek ,is en blijft wereldwijd ongekend populair. Nee, het falen van dit programma heeft ALLES met de opzet en inhoud van het prohramma te maken.Het lijkt erop dat alles belangrijker is dan de Elvis vertolkers en de liedjes. Te korte presentatie van de artiesten ( halve nummers ) Teveel aandacht aan de spelletjesronde, een zeer ondeskundige jury die ook nog blijkt slechte Elvis kenners te zijn.Teveel en te lang de presentators in beeld en aan bod. En tot slot de vraag ; wat willen ze met dit programma! De beste Elvis zanger ? De beste looks, de beste ???? Allemaal onduidelijk want de beste vertolkers bleken als eerste de arena te moeten verlaten!! Een wel zeer vage en vreemde formule. Eindige we straks in de finale met een mooie blonde Elvis ??? nee hoor het falen ligt zeker niet aan de populariteit van ELVIS PRESLEY! Dat is wel een heel makkelijk gezocht motief. De opzet en inhoud daar ligt het aan.

      /   Reply  / 
  3. freia

    Vanmorgen lazen wij het verslag van dit interview met Jamai bij radio 538. Wij als Elvis fans vragen ons toch werkelijk af of Jamai wel weet hoe groot de Elvis wereld is en hoe diep de gevoelens van fans gaan wanneer het Elvis betreft. Vermoedelijk zullen zijn opmerkingen er voor gaan zorgen dat de populariteit van de show nog minder zal worden.

    Zou het er wellicht aan kunnen liggen dat de programma opbouw weinig interessant is en dat Elvis fans niet op dit soort pratijken zitten te wachten? Wij houden van Elvis zijn muziek en die is nou juist bijna niet in beeld! Had bijvoorbeeld Glen D. Hardin naar Nederland gehaald en hem een deuntje laten spelen. Dat had kijkcijfers getrokken!

    Met alle respect naar de kandidaten, maar hoe onlogisch is het dat je dmv een quiz afgekeurd wordt op je zangkwaliteiten?
    Iets meer overleg met mensen die WERKELIJK veel van Elvis weten was toch zeer op zijn plek geweest. Hoeveel fans interesseert het welke aftershave Elvis gebruikt heeft, of welke spelletjes er op de markt zijn? En doet het werkelijk ter zake wat Priscilla zei in de film Naked Gun?

    Misschien is het Jamai niet helemaal duidelijk dat het om de aller grootste artiest van de 20ste eeuw gaat en dat er wellicht iets meer voorbereiding nodig was geweest om een show als deze tot een succes te krijgen. Om je achter de dood van Michael Jackson te verschuilen is werkelijk de druppel. Deze show staat op zichzelf. Iets meer diepgang had Elvis toch wel verdiend in onze ogen. Natuurlijk gaan we er van uit dat iedereen zijn best doet om er iets van te maken, het idee op zichzelf voor deze show was leuk, maar er is te weinig gebruik gemaakt van de bestaande middelen. Hopelijk denkt nu niet heel Nederland dat alle Elvis fans met een gitaren zonnenbril of een Elvis pruik rondloopt….
    We nodigen alle fanclubs uit die deze mening delen dit bericht over te nemen en op hun site te zetten.

    Nederlandse Elvis Fanclub “It’s Elvis Time”

      /   Reply  / 
  4. Tom

    Jamai is gewoon aan het lullen…Elvis is wereldberoemd…zelfs nu hij dood is verdient hij nog 15 miljoen dollar per jaar…het ligt gewoon aan die k*tpresentatie van die 2 homo’s.

      /   Reply  / 
  5. jennifer

    Elvis The King niet meer zo beroemd? kom op Jamai, ik ben grote fan van hem, en heb geprobeerd 2 keer te kijken maar kom nog niet op de helft, zo dramatisch slecht is het programma! en wat moet jij en gordon in een elvis show? ga lekker vakantie houden in de zomer allebij en probeer de zendtijd tenminste te vullen met een echt concert van Elvis, en wat andere oude tv herhalingen. want van juni tot september kijken er toch al weinig mensen tv, omdat het zo slecht is! en wat betreft het programma, METEEN MEE KAPPEN DENK IK!

      /   Reply  / 
  6. THE COLONEL

    Betreft de uitlating van Jamai blijkt wel dat Jamai nog veel, heel veel moet leren.
    Het is een regelrechte diepe belediging voor “ELVISfans, liefhebbers ( oke vooruit dan ook de Elvis-kenners ) en Elvis-kunners”.
    De doelstelling is het zoeken naar een persoon die, hoe moeilijk ook, voldoet aan het Elvis profiel qua looks-moves & sound.
    De 2 kandidaten die hieraan voldeden & voldoen zijn Frank Anthony en Ruud Kuijpers.
    Echter, deze mensen moesten het toneel als eerste in show1 en show2 verlaten.
    Mensen met grote reputatie en goed voor het programma.
    Het ligt niet aan deze 2 kandidaten, het ligt zeker, ZEKER NIET AAN ELVIS, THE KING OF ROCK ‘N ROLL ! Jamai, en programmamakers, ga U schamen !

      /   Reply  / 
  7. Jochem T.

    Ik ben zelf geen fan van Elvis, maar kan me voorstellen dat veel van zijn fans niet blij zullen zijn met de uitspraken van ‘snotneusje’ Jamai.Die jongen weet gewoon niet waar hij over praat.
    Ik heb vorige week 5 minuten van dat programma gezien en ik denk dat de fans hier gewoon niet op zitten te wachten: die zetten waarschijnlijk liever een CD of DVD van de echte Elvis op.
    Jamai: kan het gewoon niet aan het programma en de presentatie liggen? Veel mensen zijn Gordon inmiddels ook meer dan zat. En wat heeft het overlijden van Michael Jackson in vredesnaam met deze show te maken? Wat betreft het wijzen naar iets of iemand anders als er wat misgaat begint Jamai al aardig van Gordon te leren….

      /   Reply  / 
  8. MASIS

    Arme Michael. Zelfs nu hij dood is wordt hij beschuldigd van allerlei dingen! Gun die onschuldige man eens rust. Het ligt allemaal aan de homo’s Jamai & Gordon…makkelijk he? Altijd de schuld op een ander schuiven. Jammer dat door dit soort verschrikkelijke mensen een stereotyp beeld krijgen van homo’s.

      /   Reply  / 
    1. Nielz

      je hebt helemaal gelijk, hij heeft nooit een normale jeugd gehad. En toen hij zijn kindje liet zien over het balkon ging iedereen zeiken dat hij het kind wilde doden terweil er niks is gebeurd.
      Respect
      Groeten,

        /   Reply  / 
  9. MASIS

    verschrikkelijke figuren*

      /   Reply  / 
  10. Kees

    Gordon is gewoon exit! Het wordt tijd dat die blaaskaak het onder ogen gaat zien. Al jaren geen succesvol album of single uitbegracht, uitgekotst bij 538, kijkers negeren massaal zijn programma’s. Maar het ligt niet aan hem, nee hoor.

      /   Reply  / 
    1. Nielz

      Hij zeikte ookal met zn vriendenclubje gordon af. Met z’n alle tegem een. Zielig figuur is het niet?
      Groeten,

        /   Reply  / 
  11. Nielz

    Mensen zijn elvis niet zat mensen zijn dat stel sukkels gordon en jamai zat. die 2 homos zijn nog niet 1 % zo goed als elvis. Ze bezorgen ook nog is een slechte naam aan homo’s. Ze zijn dus weer klote bezig.
    Groeten,

      /   Reply  / 
  12. Arno

    Twee van die onderbroeken die een progamma over de”King” presenteren,wie wil daar in Gods naam naar kijken .Neem dan tenminste een echte vent!

      /   Reply  / 
  13. Rick

    Elvis draait zick nog 3 keer om in zijn graf door deze 2 schandvlekken van de nederlandse showbis weg er mee met die coke snuivende natnekken om te kotsen

      /   Reply  / 
  14. Annemiek

    Jamai weet wat de populariteit van Elvis betreft totaal niet waar hij het over heeft (als je zo’n programma presenteert lijkt het me niet meer dan vanzelfsprekend dat je je in Elvis hebt verdiept en het nodige van hem afweet).Heel begrijpelijk dat de fanclub nu not amused is.
    Ben zelf overigens ook geen fan, maar het is een feit dat hij een van de allerpopulairste artiesten ooit was en nog steeds is. En om dan ook nog het overlijden van Michael Jackson erbij te halen, slaat natuurlijk helemaal nergens op.
    Jamai moet als presentator misschien iets meer de schuld bij zichzelf zoeken.
    Ook ik begin me steeds aan Gordon te ergeren (het verbaast me eerlijk gezegd dat Jamai zulke uitspraken heeft gedaan, had dit eerder van Gordon verwacht). Deze twee heren zijn gewoon niet geschikt om een programma over Elvis te presenteren: ze hadden een presentator moeten zoeken die meer op de doelgroep aansluit.
    Ik stoor me overigens wel aan een aantal opmerkingen hier van mensen die meteen de geaardheid van beide heren erbij halen: heeft er totaal niets mee te maken.

      /   Reply  / 
  15. Hugo

    Toch weer opvallend hoe vaak in de reacties erbij gezegd moet worden dat Gordon en Jamai homoseksueel zijn. Alsof het feit dat ze verschrikkelijk bezig zijn op tv daarmee te maken heeft. Vervang het woord homo door jood of neger en je ziet hoe discriminerend de opmerkingen zijn.
    Dit is een reactie van een homo die ook niet dol is op Gordon en Jamai….

      /   Reply  / 
  16. Pingback: Gordon: Lage kijkcijfers Waar Is Elvis? door mij | Zappen

  17. jan

    Sukkelige Jamai om te zeggen dat men Elvis moe is ! Het is gewoon een shit programma ! Als Nederland Elvis moe was had men de musical niet in elkaar geknutseld ! Overigens waardeloos die musical. Je kan geen Elvis nummers gieten in de Nederlandse taal. Dat is ook zo met nummers van Grease en Saturday Night Fever ! Laat ze in het Engels dat is oorspronkelijk. Je gaat toch een cowboy ook geen klompen aantrekken !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>