Nieuwe Frogers-soap heet De Frogers Helemaal Heppie

René en Natasja Froger waren vandaag niet aanwezig bij de najaarspresentatie van RTL. Maar hun nieuwe soap werd wel onder de aandacht gebracht in het promofilmpje van het nieuwe seizoen (te zien in de pressroom, mocht je toegang hebben). De Frogers Helemaal Heppie heet de serie, waarin Heppie verwijst naar het goede doel: een vakantiekamp voor kinderen om een onbezorgde tijd te hebben. René Froger brengt zichzelf onbedoeld een aantal keer in een genante positie.

Er was in elk geval hilariteit alom in de zaal toen we René een soort stormbaan zagen aflopen. Eén van de onderdelen is het doorklauteren van een soort reusachtige PVC-buizen aan een koordje, in de lucht dus. Froger weet niet goed hoe hij de buizen moet bedwingen.

Een ander fragment was bij de camper, waar René de luifel oprolde. Maar niet eerst het regenwater er af liet lopen. Dat nu dus zo de deuropening inliep. Oeps!

Zie ook:
- Volgende Frogers-soap nu op vakantiepark
- Vervolg Frogers-soap op de camping?
- Echte Gooische Meisjes voor RTL in de bijstand

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Frogers-soap heet De Frogers Helemaal Heppie

  1. Mw Rodermond

    ik vindt het een leuk programma voor een goed doel
    maar ik zou graag willen weten,of de camper waar de frogers in verblijven ook te huur is en bij wie dat is echt een prachtding

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>