Jan Kooijman streng doch rechtvaardig jurylid So You Think You Can Dance

De jury van So You Think You Can Dance wordt dit seizoen onder andere aangevuld door Jan Kooijman (helemaal rechts op de foto), die dagelijks te zien is in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij heeft geruime tijd moderne dans op professioneel niveau beoefend en dat rechtvaardigt zijn plaatsje in de jury. In So You Think zal hij streng doch rechtvaardig optreden.

“Vind je me streng? Die vraag heb ik wel vaker gekregen”, vertelt hij aan Zappen.blog.nl. “Weet je? De dansers die auditie doen, die willen graag horen wat ze goed en fout doen. In een jury moet je eerlijk zijn. Dan kun je wel eens streng overkomen ja.”

Als jurylid zegt hij op het totaalpakket te gaan letten. “De dansers moeten techniek hebben, ze moeten uitstraling hebben en ze moeten iets hebben waardoor je graag naar ze wilt kijken. Natuurlijk moeten ze ook waanzinnig goed kunnen dansen.”

Kooijman keek vorig jaar ook al naar het programma, toen nog met Elize als presentator. “Het was een waanzinnig leuk programma en dat wordt het dit jaar ook weer. Ik ben blij dat ik hier deel van uit maak. Natuurlijk hopen we dit jaar op nog betere dansers.”

Tijdens de najaarspresentatie van RTL was er al een preview te zien van So you Think. Ook was er een act in de zaal met dansers uit het afgelopen seizoen, inclusief Ivan. Die is dus hersteld van zijn hartklachten.

Zie ook:
- Najaarspresentatie RTL: Weinig nieuws, wel gezellig
- So You Think You Can Dance: Elize out, Dennis Weening in
- Zes juryleden in So You Think You Can Dance

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Kooijman streng doch rechtvaardig jurylid So You Think You Can Dance

  1. Lies

    Volgens mij heeft hij bij het Scapino ballet gedanst.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De hit van RTL 5: So You Think You Can Dance | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>