Lachen op zondag bij RTL 5: Rijk met je Rekening

December is traditioneel een dure maand. Het komt dan ook prima uit, als iemand zich meldt om je rekening te betalen. Dennis Weening en Klaas van der Eerden bijvoorbeeld. Zij zijn zeker bereid de facturen van RTL 5-kijkers te betalen. Uiteraard moeten deze schuldenaren wel iets doen voor het kwijtschelden van de rekening, zoals vanavond te zien in Rijk met je Rekening.

RTL over het programma: “Wat begon als een vervelende envelop op de deurmat, vormt in deze hilarische show de sleutel tot geluk. Door het spelen van diverse specifieke spellen worden rekeningen verscheurd, komt geld ineens aanwaaien en krijgt de finalist zelfs de kans om het bedrag van zijn rekening diverse keren te vermenigvuldigen.”

“Iedereen in het publiek heeft een rekening meegenomen waar een grappig, gênant, verrassend, ontroerend of bizar verhaal achter schuil gaat. Hierbij geldt: hoe opvallender het verhaal, hoe meer kans ze hebben eruit gepikt te worden als kandidaat. De verhalen vormen het uitgangspunt van de spellen die de rekeningeigenaren moeten spelen om hun nota betaald te krijgen.”

De preview op zender ziet er een beetje uit als het oude Staatsloterijshow, de Vergeet Je Tandenborstel Niet-show en een vleugje Wipeout.

Rijk met je Rekening, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Dennis Weening en Klaas van der Eerden herenigd in Rijk met je Rekening
- Dennis Weening: Na 8 jaar sluimeren eindelijk doorbraak
- Dennis Weening krijgt vast contract van RTL 5

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Lachen op zondag bij RTL 5: Rijk met je Rekening

  1. Mart

    Dit gaat volgens mij heel erg leuk worden.

      /   Reply  / 
  2. Jeffrey

    Ik ken iemand die mee gaat doen :D

      /   Reply  / 
  3. Mike

    Is dit eenmalig of wekelijks?

      /   Reply  / 
    1. el-g

      voorlopig alleen vanavond

        /   Reply  / 
  4. Pingback: Ruben Nicolai als schuldhulpcoach in Maximum Bereikt | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>