Kerstavond = All You Need Is Love Kerstspecial

Bij Kerstavond hoort de All You Need Is Love Kerstspecial. De afgelopen maanden heeft Robert ten Brink zich weer drie slagen in de rondte gewerkt voor een special van 90 minuten vol prille liefde, hartverscheurende verhalen van mensen die van elkaar houden maar bij elkaar vandaan zijn en enkele liefdesverklaringen. Robert probeert als de zelfbenoemde Dr. Love een handje te helpen.

De liefdesbus, die door heel Nederland rijdt, heeft wederom een prominent aandeel. De bus, die gevuld is met verliefde mensen en dierbaren, is van Schiphol vertrokken en bezorgt hen vlak voor Kerst op het juiste adres. Romantiek en ontroering wisselen elkaar af, want hoe wordt er gereageerd als midden in de nacht de deurbel gaat?

In de studio staan ook de nodige kerstverrassingen op het programma, met een fantastische optrede van Frans Bauer Ook Boris treedt op. Hij brengt het traditionele God Only Knows ten gehore. De show wordt geopend met een kerstmedley door Jim, Lisa Lois en Ralf Mackenbach, bekend van het Junior Songfestival. Als het aan All You Need Is Love ligt, mag niemand met Kerst alleen zijn.

Pak de zakdoekjes om te snotteren en je mobieltje om te twitteren er maar bij! Voor dat laatste plaats je natuurlijk #zappen achter je commentaar, dan verschijnt ‘ie automatisch hier rechts in beeld.

All You Need Is Love Kerstspecial, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Robert ten Brink grote winnaar kijkcijfers kerstavond
- Column Bert Brussen: Kersttelevisie
- Robert ten Brink en Dyanne Beekman nieuw tv-duo
- Kerst op tv: Ciske de musical, All You Need en schaatsende kinderen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Kerstavond = All You Need Is Love Kerstspecial

  1. el-g

    Uitzending duurt uiteindelijk 2 uur lang! ipv van de aangekondigde 1,5 uur. En btw; dat Alles is kerst wat RTL4 vorig jaar uitzond is dit jaar te zien als het musical kerst gala op Nederland 1, eveneens voor Plan Nederland

      /   Reply  / 
    1. hetty

      Hoi robert, naar lang een lange tijd van zoeken en tegen muren aan lopen ga ik een weg zoeken via jullie.Niet voor mezelf maar voor mijn vriendin. Ja waar moet ik beginnen en waar eindigd het. Eigenlijk niet te vertellen via een mail, maar toch neem ik de stap voor haar. Haar liefde woont in Shrilanka, en ze is daar geweest, al meerdere keren, maar nu wil hij hier op vakantie komen en dat gaat dus niet lukken.
      Alles is al gedaan via de instanties hier in Nederland en in Shirlanka maar het gaat gewoon niet door omdat men gewoon niet mee wil werken, niet in Nederland en ook niet in Shrilanka..
      Alles gaat over en weer en niemand krijgt nu echt te horen wat ze moeten doen om elkaar te zien, met als gevolg dat ze allebei aan het eind zijn van hun latijn en niet meer weten wat ze moeten doen. Ja en dan is de laatste hoop, die ik dus neem, een vriendin omdat ik het niet aan kan zien dat mijn vriendin hier zoveel verdriet heeft en niemand iets doet.Het hele verhaal kan ik zo niet vertellen maar ik kom op voor haar en de democratie die in dit land zou moeten zijn ..
      Hij komt hier niet wonen maar hij mag hier niet eens op vakantie komen??
      Ja ik kan het niet begrijpen maar ik hoop dat ik jullie hiermee wel inspireer…
      Dit gaat een super moeilijke opdracht worden maar ik ga die wel aan, hoop dat jullie dat ook doen..
      Dit duurt gewoon te lang..

      Vriendelijke groet Hetty, een goeie vriendin..

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Nog een tranentrekker: Hello Goodbye kerstspecial | Zappen

  3. andre janssen

    waar kan ik mij opgeven voor dat programma ?
    ik ben 60yr oud en mijn vrouw wil graag overkomen
    vanuit de filipijnen met kerst, haar huis is in de zee gewaaid
    vorige week.
    ik weet niet wat ik dan doen, heb geen geld,
    gr andre

      /   Reply  / 
  4. george

    hoe kan ik me op gave
    ik wil met kerst met mijn vriending door brengen
    zij woont in rusland
    ik heb zelf geen geld om naar haar toe te gaan
    ik hoor het graag van jullie
    met vriendelijke groeten george oranje

      /   Reply  / 
    1. ronny

      ja ik vroeg me ook waar ik me zou kunnen inschrijven omdat ik ben een man die in het verleden zoveel hebt gedaan en hebt alles verloren en had bijna opgegeven maar ik ken al lang en venezolaanse meisje op aruba war ik een relatie mee hebt ,maar hebt haar nooit in het echt gezien en zij mij ook niet aleen via cam op computer , en ik ben iemand die heeft lang vastgezeten en hebt me leven helemaaol een draai gehgeven en probeer te overleven op een erlijke manier en heb geen geld om naar haar toe te gaan of dat zij hier zou komen en met kerst zou ik het super vinden om haar te verrassen en ik kijk altijdt naar deze programma en hebt altijdt gezegdt dat dit het mooiste programma is die ooit is gemaakt omdat als je naar kijkt en je ziet wat voor gevoel in je komt en dat ik als een stoere man gewoon mee moet huilen dan denk ik dat deze ook het weg is om je vriendin te verrasen maar ik weet niet hoe en vraag aleen jullie hulp iemands hulp aub help me!!!!1

        /   Reply  / 
      1. Stefan

        Maarliefst meer dan 25 spel- en grammaticafouten in uw reactie. En dit is niet de juiste plaats om hulp te vragen. Probeer het eens via rtl.nl/allyouneedislove.
        P.S. Gebruik wat meer punten en komma’s mocht je je inschrijven voor AYNIL. Dan maak je een betere indruk.

          /   Reply  / 
  5. H.Broersma

    Ik wil graag mijn klein zoon zien maar Orlando ( Amerila ) is zo ver weg . hij is 12 jaar en zijn vader woond in Leeuwarden Holland.

      /   Reply  / 
  6. c.smit

    of zelf door ziekall youneed is love met de kerst spec. is alleen maar bedoeld om mensen die mekaar 2 weken op vakantie hebben ontmoet naar Nederland te halen. en niet voor mensen die werkelijk fam. of een vriendin in het buitenland hebben om die bij elkaar te brengen met kerst want dat is niet interesant voor ten brink.maar erzijn veel mensen in deze tijd die zelf geen geld hebben om hun fam/of vrienden te bezoeken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>