Robert ten Brink grote winnaar kijkcijfers kerstavond

Maar liefst 2,8 miljoen mensen keken gisteren naar de All You Need Is Love kerstspecial. Niet alleen heeft Robert ten Brink daar mee het best scorende programma op kerstavond, de special is ook nog eens veel beter bekeken dan de special ui 2008, waar iets meer dan 2 miljoen mensen naar keken. In het avondvullende programma wist Robert een recordaantal geliefden en familieleden met elkaar te verenigen.

Nederland 1 scoorde met André van Duins Nieuwe Revue, waar 1,6 miljoen mensen op afstemden. Ook Zo Vader Zo Puberzoon blijft scoren, gisteren met 1,1 miljoen kijkers. Het Musical Kerstgala op Nederland 1 trok daarentegen slechts 743 duizend kijkers. Ook de kerstspecial van Vermist deed het met 733 duizend kijkers matig.

De grote trekker van SBS 6 was Harry Potter and the Goblet of Fire, de vierde film van de tovenaarsleerling. Het is de tweede keer dat de zender deze vertoonde en daar keken 1,1 miljoen mensen naar. De Harry Potter-films waren dit jaar duidelijk minder in trek dan voorgaande jaren.

De grote finale van Serious Request trok 979 duizend kijkers. Even na 20.00 uur werd bekend dat de 3fm-actie dit jaar ruim 7,1 miljoen euro heeft opgehaald, eveneens een recordbedrag. Serious Request komt volgend jaar terug, al is het nog onbekend in welke stad.

Op Nederland 3 is ook een kerstspecial van Draadstaal vertoond, waar 479 duizend mensen naar keken. De kerstspecial van Doe Maar Normaal om 23.00 uur was nog eens goed voor 395 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Sneeuw kluistert Nederland aan de buis
- Kijkcijfers zaterdag: Lieve Paul profiteert van einde Ushi & Dushi
- Kijkcijfers vrijdag: Laatste Philip Freriks scoort 1,9 miljoen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Robert ten Brink grote winnaar kijkcijfers kerstavond

  1. Laila

    Ik heb naar Vermist gekeken en werd daar niet blij van… Straks Draadstaal even kijken op Uizending gemist.

      /   Reply  / 
  2. Tom

    Vermist was het genantste programma ooit! Hoe kun je Thomas Berge ‘Kon ik nog maar bij je zijn’ laten zingen bij een aantal moeders die opnieuw hun kind weer niet hebben kunnen zien?
    sowieso belachelijk om op kerstavond moeders zogenaamd naar hun kind te brengen terwijl een ontmoeting onmogelijk is. SLECHT PROGRAMMA!!!!
    Jongbloed zei in de promo’s ‘Niemand mag met kerst alleen zijn’ (Gejat van AYNIL) maar liet deze moeders uiteindelijk in de kou staan.

      /   Reply  / 
  3. stef

    Zeer leuke uitzending.. mag wel vaker in het jaar weer komen.. RTL was de beste afgelopen avond..

      /   Reply  / 
  4. eddy

    hoi robert met eddy ik heb un damen gezien op un saait
    zij heet Ekaterina en zij woon in ruslant zij schreef mij un heele mooije berief dat trok mij wel aan .tot dat mijn leptop kaapot geen toen was ik haar kwijt en dat deet mij wel wat ik weet niet of jij wat kan doen.ik hoop het wel ik hoor het wel

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>