Stormbaan en optreden in Panama in jury visits X Factor

Bijna is bekend welke talenten vanaf 9 april in de liveshows van X Factor zijn te zien. Afgelopen zaterdag heb ik alvast mijn voorspelling gedaan van een groot aantal kandidaten, vanavond eens kijken of dat wordt bewaarheid als X Factor de zogeheten jury visits ingaan. Elk jurylid/coach gaat aan de slag met de 5 (in één categorie 6) grootste talenten van X Factor 2010. Waarvan er uiteindelijk drie door mogen naar die liveshows.

De coaches hoeven dat besluit niet alleen te nemen, ze mogen een goede bekende raadplegen om de keuze te maken. Angela krijgt hulp van producer en tekstschrijver John Ewbank, Stacey vindt steun bij 3FM DJ Giel Beelen, Gordon heeft zangeres Edsillia Rombley uitgenodigd als klankbord en Eric van Tijn laat zich bijstaan door de Amerikaanse danser en choreograaf Dan Karaty.

Vanavond is te zien hoe Gordon en Stacey elk vanuit hun eigen achtergrond op geheel eigen wijze aan de slag gaan met hun kandidaten. Gordon onderwerpt zijn groepen aan een heftige stormbaan en ze treden ‘s avonds op in Slot Zeist. Terwijl Stacey haar meiden eens pittig laat interviewen door Giel Beelen en ze ‘s avonds in het Amsterdamse Panama laat optreden voor bekenden uit de muziekwereld.

Ik gooi het er nog maar eens een keer in: wat is X Factor 2010 mooi gemaakt. Voor het eerst is het hele traject van audities, theaterrondes en juryvisits voor mij ook een logisch geheel. En ik heb meer dan ooit het gevoel echt iets van de kandidaten te weten, naast het feit dat ze een mooie stem hebben en in welke genre muziek ze het liefst optreden. Dat belooft veel goeds voor de liveshows straks!

Maar eens kijken of ik weer kaartjes kan regelen.

Overigens is er woensdag 7 april weer een perspresentatie van X Factor waar Zappen.blog.nl bij aanwezig is. Die middag live tweets en kort daarna een filmpje.

X Factor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- X Factor: Categorieën verdeeld, Angela gaat winnen
- Dan Karaty en Cheryl Cole in X Factor
- Succesvol X Factor 2010 gaat X Campus in
- Kwaliteit viert hoogtij in X Factor 2010 (video)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Stormbaan en optreden in Panama in jury visits X Factor

  1. vinn

    Ik hoop echt dat zo en zo Danielle en Cheyenne van de meiden door zijn en Badboyz en T&Y

      /   Reply  / 
  2. Poe

    XD ZO DOM

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Ik vind T&Y zeer verrassend en alleen al daarom dat ze heel ver in xfactor moeten komen. Ik denk dat een dergelijke sound nooit meer aan de orde komt in wat voor xfactor dan ook en daarnaast is vrouwelijke rap nog steeds uniek, dus zou het heel leuk vinden als ze ver zouden komen, al moet ik eerlijk bekennen dat ik ze niet heel supergoed vind ofzo. Badboys ook zeer leuk duo en passen heel goed bij elkaar. Fierce moet vanaf nu echt stralen en degene die steeds de lead neemt meer op de achtergrond laten treden, de andere dames zingen beter en doen minder overbodige triooltjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>