X Factor: Categorieën verdeeld, Angela gaat winnen

Mooie aflevering van X Factor gisteren, waarin de jongens en de 26-plussers de laatste theaterronde afsloten. Van elke categorie zijn er vijf door naar de juryvisits, vorige week werd dezelfde selectie al gemaakt bij de meiden en de groepen. Vrijdag is het eerste uit twee delen juryvisits te zien, dus is nu ook bekend welke categorie aan welk jurylid (vanaf nu dus ook coach) toebehoort. Mijn voorspelling: Angela gaat X Factor 2010 met haar jongens winnen.

Bij de jongens zit namelijk de extreem getalenteerde Kelvin Muïs, die buiten X Factor om al aan de Popacademie studeert. Hij is enorm muzikaal, heeft een mooi stemgeluid, goeie uitstraling en is ook nog eens leuk om te zien. Bij Kelvin krijg ik echt het ‘Lisa-gevoel’. Wat me overigens wel verbaasde, was het jurycommentaar van Stacey op Kelvin gisteren. Dat de jury zich afvroeg of hij nog wel te kneden was. Ze zijn toch juist op zoek naar een uniek talent en niet een 13-in-een-dozijn artiest?

Angela Groothuizen heeft dus de jongens toebedeeld gekregen. Stacey Rookhuizen is er met de meiden vandoorgegaan, waar ze al op hoopte. Eric van Tijn gaat aan de slag met de 26-plussers (daar zit Dony bij) en Gordon krijgt dan vanzelfsprekend de groepen.

Heel leuk dat er nog 21 acts in de race zijn, maar de kopploeg heeft zich wat mij betreft allang afgetekend. Daarin zitten onder andere Kelvin, Dion, Sarina (die vind ik uiterlijk dus heel erg op Petra Kagchelland lijken), Badboyz, T&Y, Cheyenne, Romy en Sumera. Mogelijk komen dan ook Janna en Mathijs dan nog in de liveshows, zij presteren erg wisselvallig. Maar je hebt toch 12 acts nodig voor die liveshows, nietwaar? Gordon verklapte gisteren in RTL Boulevard al, dat de boyband Ups & Downs de liveshows heeft gehaald.

En de oplettende bezoeker ziet Dony in het lijstje ontbreken. Ik heb echt helemaal niets met die man. Aan de montage druipt het af dat hij dus wel in de liveshows staat, prima. Het is me inmiddels duidelijk dat hij heel veel mensen pleziert met zijn optredens. Maar ik zie het gewoon niet gebeuren met Dony.

Zie ook:
- Dan Karaty en Cheryl Cole in X Factor
- Succesvol X Factor 2010 gaat X Campus in
- Kwaliteit viert hoogtij in X Factor 2010 (video)

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “X Factor: Categorieën verdeeld, Angela gaat winnen

  1. Kaj

    De groepen zijn ook heel goed

      /   Reply  / 
    1. karin

      Jammer dat de goede vriend van kouwe kikker stacy erin zit. Chiel of hoe heet dat kreng.Die ouwe zak wil dat kleine meisjes hem vertellen of ze maagd zijn.Ofwel oudere meiden die hem geil begroeten.Alleen hij heeft de geile X factoor niet.Volgens mij een gevalletje kinderporno de griezel.Jammer dat het kaf bij het koren wordt gestopt.

        /   Reply  / 
    2. Sabje

      Helemaal mee eens. Wat een afstotelijke kwal is die gast. Echt een radiohoofd ook.

        /   Reply  / 
  2. Goedele

    Je vergeet een belangrijke naam; DANIELLE
    zij zit zeker in de live shows

      /   Reply  / 
    1. Lia

      Het is op zich al veelzeggend dat hij Daniëlle is vergeten :-) Ik kon me haar ook niet meer herinneren, alleen dat zij degene was die onderuit ging bij haar optreden? Ik denk dat Kelvin er met de hoofdprijs vandoor gaat. En bij de jongens denk ik eerder dat Jaap (ex-Hermes House band) naar de live-show gaat dan Dion.

        /   Reply  / 
  3. Cynneke

    Ik vind Danielle, Sumera, Romy en Badboyz erg goed. Hoewel er bij de jongens ook wel een paar goeie zitten, vermoed ik toch dat Stacey gaat winnen. Die heeft met de meisjes een hele goeie categorie gekregen.

    En Janna? Die vind ik echt waardeloos. Op mij komt ze over als: Ik ben ordinair en dat moet ik ook even uitstralen. Ik had gehoopt dat Merel doorging en Janna eruit, maar helaas….

      /   Reply  / 
    1. Meike

      Janna, ja pffff ik ben het zó met je eens. Ze ziet er tamelijk onfris uit….

        /   Reply  / 
  4. Rick Bosveld

    ik denk:
    Sumera
    Danielle
    Romy

    Babboyz
    Ups & Downs
    T&Y

    Dony
    Tamara
    Sarina

    Kelvin
    Dion
    Jaap

      /   Reply  / 
  5. Martijn

    Mijn favorieten per categorie zijn (beste per categorie bovenaan) :
    Jongens:
    - Kelvin
    - Jaap
    - Dyon
    Meiden:
    - Kim
    - Maaike
    - Sumera
    Groepen:
    - Ups And Downs
    - Badboyz
    - Fierce
    26+:
    - Tamara
    - Janna
    - Donny
    Jongens dit jaar sterkste categorie gevolgd door meiden,26+ en dan de Groepen

      /   Reply  / 
  6. Dave

    T&Y zijn echt uniek slecht, ze schreeuwen alleen maar.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Toch weet ik bijna wel zeker dat ze de liveshows gaan halen, maar het is ook niet mijn smaak moet ik zeggen. Dan liever Fierce al zijn die kwalitatief een stukje minder de muziek spreekt me meer aan.

        /   Reply  / 
  7. Den

    T&Y doet me denken aan Salt n Peppa van vroeger.. Toch denk ik dat Gordon de sterkste kaarten heeft met de boyband en de badboys omdat er nog steeds het meest door de jonge meiden gesmst wordt!!

      /   Reply  / 
  8. Brian

    Ik vind Dion helemaal niets toevoegen aan Xfactor, het is nog echt een kind, veel te jong om mee te doen, de stem is erg goed, maar dat is het ook. Hij past helemaal niet tussen de andere kandidaten, weet zeker dat hij niet veel gaat worden dus hoop ook niet dat hij in de liveshows terecht komt.

      /   Reply  / 
  9. mona

    Ik denk dat Kelvin en Donny uit gaan maken wie er gaat winnen. Verder denk ik dat de volgende door gaan naar de liveshows:
    Groepen: Ups and Downs, Badboyz, T&Y
    Jongens: Kelvin, Jaap, Robin(hoop ik!) al zou Dion ook door kunnen gaan, al vind ik dat die er nog niet klaar voor is ondanks zijn geweldige stem voor die iemand van die leeftijd.
    Meiden: Danielle, Maaike, Sumera
    26+: Donny, Janna, Satcha

      /   Reply  / 
  10. vinn

    Ik hoop:

    Meiden:
    Danielle
    Kim
    Cheyenne

    Jongens:
    Kelvin
    Dion
    Mathijs

    Groepen
    T&Y
    Badboyz
    Up and Downs

    26+
    Sarina
    Janna
    Satcha

    Ik vind Donny, Romy, Maaike en Sumera echt 3x niks gewoon niet de x-factor. Van de jongens vind ik Robin en Jaap ook nog heel goed dus daar kan ik mee leven als die de liveshows halen en bij de groepen vind ik Intens en Fierce ook geen xfactor hebben, de 3/6 meiden zijn niet allemaal even sterk en dat is jammer.
    Ik vond trouwens belachelijk dat Romy en Maaike boven Chy-Kyria door gingen

      /   Reply  / 
  11. Jackie

    Je vergeet Kim toch echt. Prachtige uitstraling en een geweldige stem. Ala die het volgende keer weer zo goed doet komt die echt wel in de finale.

    Cheyenne haalt het bij lange na niet.

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Stormbaan en optreden in Panama in jury visits X Factor | Zappen

  13. bbbbb

    romy ligt eruit !!!…onbegrijpelijke beslissing van stacey….

      /   Reply  / 
  14. Meike

    Nee vind ik niet! Ik vind Romy een leuke meid, knap, ze kan goed zingen maar waarom in hemelsnaam die rockact?? Past niet bij haar stem!

      /   Reply  / 
  15. nathalie

    ik vind het echt jammer dat Romy er uit is, ze heeft echt een heel goede stem. Ik begin me steeds meer te ergeren aan Sumera met dr zenuwen.

    Ik hoop dat van de meiden Maaike gaat winnen of Danielle
    Jongens: kelvin
    26+: Satcha
    bands:4 granted

      /   Reply  / 
  16. Meike

    Ik vind Sumera juist steeds beter worden. De zenuwen worden juist minder :) Van mij mag ze winnen.

      /   Reply  / 
  17. Pingback: X Factor 2010: Deze 12 gaan naar de liveshows | Zappen

  18. Pingback: 4Granted valt af in divashow X Factor | Zappen

  19. Pingback: Gedoodverfde finalist Sumera uit X Factor | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>