Kijkcijfers zondag: Matige start Wipeout

Het nieuwe seizoen van Wipeout is van start gegaan met 420 duizend kijkers. Dat zijn er fors minder dan het krappe miljoen uit het vorige seizoen, dat overigens lang standhield. De tweede serie wordt gespeeld met uitsluitend Nederlanders waardoor het voor de RTL 5-kijker toch interessanter zou moeten worden. De nieuwe bloederige serie Spartacus trok aansluitend 391 duizend kijkers, aflevering 2 zelfs 447 duizend. Het best bekeken amusement op de zondagavond was opnieuw Bananasplit met 2,1 miljoen kijkers.

Undercover in nederland trok op SBS 6 1,2 miljoen kijkers. Op die zender trok alleen Hart van Nederland meer kijkers, namelijk 1,6 miljoen. Wegmisbruikers is gisteren door 904 duizend mensen gezien.

RTL 4 liet het de afgelopen weken afweten op de zondag, maar sloeg gisteren terug. Life4You trok 648 duizend kijkers en de blockbuster The Devil Wears Prada boeide 1 miljoen kijkers. Op RTL 7 was overigens overdag de eerste Formule 1-race te zien met veel succes. Er keken overdag 613 duizend mensen naar de zender.

Op Nederland 1 gleed De Leeuw op Zondag verder weg tot 1,2 miljoen kijkers. De Avro-comedy We Gaan Nog Niet Naar Huis kwam net boven de 1 miljoen kijkers uit. Studio Sport Eredivisie deed het eerder op de avond met 2,9 miljoen kijkers het beste van alle programma’s deze zondag.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Meer kijkers voor Linda, minder voor Paul en Move Like Michael Jackson
- Kijkcijfers vrijdag: Actualiteit en X Factor scoren
- Kijkcijfers zondag: Bananasplit grote winnaar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Matige start Wipeout

  1. Floris

    Mja, ik denk dat Wipeout vooral te lijden heeft onder de tijdsverlenging. Hierdoor zijn spellen veel verder uitgesmeerd, wat mij erg stoorde omdat er daardoor totaal geen vaart meer in het programma zit.

    Gelukkig had ik het opgenomen, zodat ik die zinloze gesprekjes kon skippen, maar ik denk dat dat toch wel een mogelijke reden zou kunnen zijn.

      /   Reply  / 
  2. Magnetron

    Duurde idd veel te lang. Commentaar was ook niet echt leuk.

      /   Reply  / 
  3. Terrence

    Klaas en Dennis maken het erg gemaakt en proberen te erg grappig te zijn, dat gaat snel irriteren. Wietske vind ik wel leuk en lekker losjes. Van mij mag het ook gewoon een uur duren! Wel een gave baan dit keer weer. Ik blijf gewoon kijken wel..

      /   Reply  / 
  4. PINHEAD

    ‘Deze blog wordt mede mogelijk gemaakt door Champion Soup!’
    :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>