Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller

Het wordt vanavond het moment van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller. Als deze eerste liveshow niet boven de miljoen kijkers scoort, dan kunnen we de derde serie vrijwel zeker als een flop betitelen. Bij de auditierondes zakten de kijkcijfers in tot iets boven de 600 duizend kijkers en dat is natuurlijk veel te weinig voor een vrijdagavond op een grote zender als SBS 6. Jurylid Patty Brard gaf eerder deze week aan te verwachten dat het nog helemaal goed komt met De Nieuwe Uri Geller tijdens de liveshows.

In totaal zijn er 14 kandidaten nog in de race om de titel, waaronder spraakmakende figuren als She-Mask en The Joker. Verdeeld in twee groepen gaan de 14 mentalisten met elkaar de strijd aan door telkens een act op te voeren van zo’n 5 minuten. Het publiek beslist uiteindelijk welke twee kandidaten elke week in de gevarenzone komen.

Vanavond komt ook Uri Geller voor het eerst in actie, die zagen we niet tijdens de auditierondes. Vorig weekend zou hij de trekking van de Lotto van te voren kunnen voorspellen, maar SBS trok die stunt in. Ik vermoed dat het om deze stunt gaat, die eerder in Engeland is uitgevoerd. Het gerucht gaat dat deze week een nieuwe poging wordt ondernomen. De Lotto is sponsor van De Nieuwe Uri Geller.

De Nieuwe Uri Geller, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Kandidaten liveshows De Nieuwe Uri Geller bekend
- She-Mask maakt opwachting in De Nieuwe Uri Geller
- De Nieuwe Uri Geller 2010: The Joker en de magneetvrouw
- De Nieuwe Uri Geller: Is Andrew Melia The Joker?

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller

  1. Martijn

    Wil geen moment missen van x factor, wat een talent en wat ontzettend mooi gemaakt.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Toch vind ik het xfactor talent stukken minder dan de talenten van vorig jaar. De groep 26+ en groepen waren vorig jaar geweldig. Nu lijkt het weer om de jochies en meisies te gaan en laten we dat al gezien hebben bij idols, popstars etc. Het unieke van xfactor voegt dit jaar niets extra toe als ik denk aan rev/ros, irma, rachel, buurman&buurman.

    Waaom praten we eigenlijk over xfactor als het over Uri gaat?

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Omdat Uri Geller één grote flopshow is met bedachte goocheltrucs en een verschrikkelijke jury. De reden waarom er geen hond naar kijkt.

      X-factor voor mij vanavond! Zin in!

        /   Reply  / 
      1. j006t

        De Nieuwe Uri Geller is inderdaad vreselijk..
        Ik hoop dat het helemaal flopt!
        ‘t Wordt X-Factor! :D

          /   Reply  / 
  3. Martijn

    Kom net langs de studio… er zijn dansers aan het repeteren.
    Dansers… voor De Nieuwe Uri Geller.

    Dit kan toch niet anders dan één grote belachelijke freakshow worden..

    Ze staan trouwens niet meer in de grootste studio op ‘t park. Die is gereserveerd voor X-factor.

      /   Reply  / 
  4. JB

    Uri heeft nog nooit in studio 22 gestaan, dus dat ‘niet meer’ kun je wel weglaten!

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Dacht dat ze daar seizoen 2 stonden. Eén was in Keulen toch?

        /   Reply  / 
  5. Zo

    Als heel Nederland echt in de ban is van de HIT van dit moment dan haalt sbs het miljoen makkelijk….maar ik betwijfel het….Ik vind het trouwens ook raar dat sbs bij alle HIT show aftelt. Alsof er echt mensen thuis zitten te wachten op het moment dat hun programma´s beginnen.

      /   Reply  / 
  6. Tino

    Die zender wordt echt steeds ongeloofwaardiger, blij dat steeds meer mensen dit nu in beginnen te zien. Van mij mag het lekker verder floppen, mijn weekend begint gewoon weer fijn op RTL4.

      /   Reply  / 
  7. m jasper

    het is heel simpel wil je de kijksijfers weer om hoog hebben dat kan ook gemakelijker
    dan moeten ze die patty brad weg doen daar krijgen ze zo veel tegenstanders van en dat kost gewoon kijker
    ik kijk graag naar zulke progamas maar ik ben dat mens zo zat ik kijk niet meer en dat ben ik niet alleen ik vind het jammer voor het progamma ik hoop dat mijn sbs6 hier wat mee doet

      /   Reply  / 
  8. Linda

    Nou, eigenlijk zit ik wel voor de buis af te tellen ja. Neej, de X-factor, dat is lekker.. Hoeveel van die … zangshows hebben we nu al wel niet gehad? Om ziek van te worden.. De nieuwe Uri Geller is tenminste een keer wat anders.. Daar zijn niet zoveel shows van. Of het nou nep is of niet, of je nou belazerd wordt ja of nee, het is entertainment, leuk om naar te kijken, en je hebt tenminste niet steeds het zelfde gezang om aan te horen, het is telkens weer is een verassing wat je krijgt te zien, en er zit nog humor in ook. Van mij hoeft het niet allemaal zo serieus te zijn als bij jullie. Maar heey? wie ben ik om dat te zeggen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>