Zoektocht naar Björn Borg-designer op RTL 5

Project Catwalk is nog maar net afgelopen, maar RTL 5 heeft nu alvast de inschrijving geopend voor een tv-zoektocht naar nieuw designtalent. In het najaar is een programma te zien waarin een junior designer voor Björn Borg wordt gezocht. De winnende collectie gaat direct na de reeks daadwerkelijk in productie en komt in winkels door heel Nederland te hangen. Zestien deelnemers verdeeld over acht duo’s dingen mee naar deze mooie hoofdprijs. De winnaars verdienen tevens een percentage van de omzet.

RTL: “De deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gehele proces dat bij het ontwerpen en verkopen van een nieuwe kledingcollectie komt kijken. Van de tekentafel tot het winkelrek moeten zij verstand van zaken hebben. Björn Borg gooit in de geheel nieuwe reeks alle deuren van haar bedrijf open om de Nederlandse kijker een blik te gunnen in de fascinerende wereld van de fashion industry.”

Zie ook:
- Diskwalificatie in finale Project Catwalk?
- De laatste RTL-klus van Renate Verbaan: Project Catwalk

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zoektocht naar Björn Borg-designer op RTL 5

  1. Henk

    Net 5? Rtl 5? wat is het nou?

      /   Reply  / 
  2. James

    RTL 5 is het!

      /   Reply  / 
  3. Lisa

    Klinkt leuk! Ik vind het écht een goeie zet die modemaandagavond met Topmodel en mdoe programma’s! Ze moeten ook dat vlaamse programma De Designers kopen van VTM!!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nikkie Plessen doet Holland’s Best Fashion Designer | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>