Nikkie Plessen doet Holland’s Best Fashion Designer

Nikkie Plessen wordt de presentator van Holland’s Best Fashion Designer, een nieuw modeprogramma op de maandagavond van RTL 5. Hierin wordt gezocht naar een ontwerpduo wiens kledinglijn daadwerkelijk in de winkel komt te hangen. Ook is er een prijs als junior designer bij Björn Borg te winnen.

RTL liet eerder weten over Holland’s Best Fashion Designer: “De deelnemers zijn verantwoordelijk voor het gehele proces dat bij het ontwerpen en verkopen van een nieuwe kledingcollectie komt kijken. Van de tekentafel tot het winkelrek moeten zij verstand van zaken hebben. Björn Borg gooit in de geheel nieuwe reeks alle deuren van haar bedrijf open om de Nederlandse kijker een blik te gunnen in de fascinerende wereld van de fashion industry.”

Zie ook:
- Zoektocht naar Björn Borg-designer op RTL 5

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nikkie Plessen doet Holland’s Best Fashion Designer

  1. bongiorno

    Wel leuk dat de winnaar echt er iets aan heeft. Vaak is het zo dat bij dit soort programma’s de winnaar een tijdelijke inkomstenbron heeft (Uitzonderingen daar gelaten).

      /   Reply  / 
  2. Mina

    Klinkt als een leuk programma! GO RTL 5!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>