Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan

Niet minder dan 45.000 mensen ondertekenden een online petitie om Hans Kraay Jr. aan de Voetbal International-tafel terug te krijgen. Het SBS-gezicht vertelt aan Shownieuws blij te zijn met deze blijk van waardering, al ligt de bal nog bij RTL en SBS. De broodheer van Kraay Jr. wil graag dat er iets tegenover het frequente optreden staat en daarover zijn de zenders nu in overleg. Ondertussen heeft fansite Sigaarsnor gepeild wie de liefhebbers het liefst als vervanger van Hans zien, mocht hij helemaal niet meer terugkeren bij Voetbal International.

Dan blijkt Hugo Borst een geliefd voetbalkenner. Hij is nu vooral te zien in Studio Voetbal van de NOS. Als het aan Borst ligt, blijft dat zo. “Ik ben in onderhandeling over contractverlenging bij de NOS. Dat komt ongetwijfeld rond. Het is niet uitgesloten dat ik er ooit aan tafel kom te zitten, maar zeker niet de twee komende seizoenen.”

Borst verwacht bovendien dat Hans Kraay Jr. volgend seizoen gewoon weer in het programma te zien is: “‘Hansje’ komt na het WK gewoon weer terug. Da’s mooi. Hij zit daar goed. Hansje past beter naast Johan. Tegenpolen.”

Dat laatste verwacht ik overigens ook. We wachten af.

Zie ook:
- Hans Kraay Jr. maakt De Oranjebank tijdens WK Voetbal
- Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’
- Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>