Mode/styling-personality’s Trinny & Susannah bij RTL 4

Veel agenten van een modepolitie zijn gekomen en gegaan op de Nederlandse televisie. De nieuwe stylinggoeroes van dit seizoen zijn Trinny & Susannah, twee Britse fashionista’s die de gewone mens graag van kleding- en stylingadvies voorzien. Sterker nog: het is hun missie om iedereen er leuk uit te laten zien. Onbegonnen werk – niet iedereen wil zich conformeren aan de wetten van de modeindustrie – maar met een missie is niets mis. Erland Galjaard haalde het duo naar RTL voor Trinny & Susannah: Missie Holland.

In de eerste aflevering strijkt het wereldberoemde Britse stylistenduo in Haarlem neer. Hier kiezen zij elf vrouwen en één man voor een ingrijpende metamorfose die hun leven wel eens rigoureus zou kunnen veranderen. Kleding, make up; de hele mik mak wordt aangepakt. Zo is te zien hoe Miranda 41 kilo afviel en geen raad weet met haar nieuwe lichaam. Elke uitzending sluit af met een catwalk show waarin de herboren man en vrouw zich van zijn beste kant laat zien.

Ook wordt Esther in de eerste uitzending onder handen genomen door de twee style goeroes. Ze draagt al acht jaar dezelfde spijkerbroek en heeft geen idee hoe zij zich vrouwelijker kan kleden. En zouden zij de 54-jarige Renske doen inzien dat ze meer tijd in haar uiterlijk moet steken? Zij is namelijk al jaren geleden gestopt met aandacht te schenken aan haar looks.

Trinny & Susannah: Missie Holland, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL haalt Britse modepolitie Trinny & Susannah naar NL

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Mode/styling-personality’s Trinny & Susannah bij RTL 4

  1. Pim Kramer (ontwerpster)

    Beetje snele hab-snap vond ik het,
    jamer de dames hebben meer in hun mars.

      /   Reply  / 
    1. PINHEAD

      Idd. Eigenlijk zijn 12 mensen teveel voor een uur.

        /   Reply  / 
  2. fenderbirds

    nice article, keep the posts coming

      /   Reply  / 
  3. rugslinger

    I’ll have to go back and read all your previous posts now.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>