John de Mol over The Voice of Holland in Life4you

Met de grote finale van Holland’s Got Talent vers in het geheugen maakt RTL 4 zich al op voor de volgende grote amusementsshow: The Voice of Holland, een compleet nieuwe talentenjacht gemaakt door Talpa. Voor de gelegenheid wil John de Mol op zondag best even langskomen bij Carlo en Irene in Life4You om te praten over zijn grote vrijdagavondshow. Vanmiddag is het zover. Ook jurylid Gordon (niet te zien in The Voice) komt langs met zijn Los Angeles: The Voices.

Weliswaar vallen beide gasten te scharen onder zelfpromotie of misschien zelfs zelffelicitatie, het blijft toch tamelijk uniek om John de Mol in je programma te hebben. Zo vaak leent de mediatycoon zich niet voor een tv-interview.

De Mol was enkele weken terug al wel op Radio 538 te horen over The Voice of Holland. Toen waarschuwde hij dat ‘de kijker uit zijn stoel geblazen’ zou worden door het enorme talent.

Aankomende dinsdagmiddag is er een perspresentatie van The Voice of Holland, Zappen.blog.nl is daarbij aanwezig. Meer daarover komende week.

Life4You, 17.25 uur, RTL 4

Zie ook:
- Kijkcijfers: Holland’s Got Talent evenaart finale Idols 4
- Elastic Double verliest Holland’s Got Talent, operazanger Martin Hurkens wint
- John de Mol: Kijker wordt uit stoel geblazen door The Voice
- NLpop: Gordon lanceert supergroep in finale Holland’s Got Talent

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “John de Mol over The Voice of Holland in Life4you

    1. Harry

      Kijk hier maar niet!

        /   Reply  / 
    2. Heidie

      Inderdaad, ik heb hier ook niet gekeken en ik wist niet wat ik niet zag.

        /   Reply  / 
  1. Jeroen

    Het is inderdaad bijzonder om John de Mol himzelf in de studio te mogen hebben. Wel erg leuk dat hij dit doet bij Life4you en niet bij Boulevard (in de studio).

    De LATV met Gordon is een super uitvinding. Nederlands gezongen nummers met strijkers, drum, viool trompet. De stijl waar Marco’s Rood mee gemaakt is. Echt een super mooi nummer!

      /   Reply  / 
  2. Mark

    John de Mol is niet niet alleen een talent als het media betreft, hij is ook een erg aantrekkelijke vent om naar te kijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>