‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare

RTL Boulevard zond deze week met veel tamtam de ‘eerste uitgelekte’ auditie van Holland’s Got Talent uit. Hierin is Angelique van Akkeren te zien die een stukje opera zingt. “De Nederlandse Susan Boyle”, riep Albert Verlinde meteen. Het blijkt dat Angelique niet alleen aan Holland’s Got Talent meedoet. Ze is ook te zien in het nieuwe seizoen van Una Voce Particolare, het opera- en operetteprogramma van de NCRV. Angelique is daar op 18 september te zien.

Dat bevestigt presentator Ernst Daniël Smid aan Zappen.blog.nl (reactie geverifieerd). “Inderdaad zal Angelique te zien en horen zijn in de nieuwe editie van Una Voce Particolare. Ze zal op 18 september het spits afbijten. We wensen haar allemaal heel erg veel succes bij Holland’s Got Talent.”

Met alle talentenjachten op de Nederlandse televisie is er steeds meer overlap van kandidaten die auditie doen bij zowel het ene als het andere programma. Een kruisbestuiving met Una Voce Particolare kwam (bij mijn weten) nog niet eerder voor.

Zie ook:
- Holland’s Got Talents eigen Susan Boyle? Auditie Angelique
- Jacqueline (Holland’s Got Talent) in Popstars èn The Voice?
- Zegen voor tv: Kanidaat Holland’s Got Talent verliest geding

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Susan Boyle’ Holland’s Got Talent in Una Voce Particolare

  1. Pingback: Liveshow Holland’s Got Talent levert één finalist teveel op | Zappen

  2. Ernst Daniel

    Una Voce is al in de zomer opgenomen en daar was Angelique een opvallend estem. Daarna probeerde ze het ook bij Holland;s Got Talent… Benieuwd naar hoe ze bij ons presteerde? Vanaf 18 sept op NL2 ca 20.30 ACHT weken lang

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>