Peter Heerschop definitief teamcaptain Ik Hou van Holland

Eigenlijk kon het al niet mislopen, nadat Peter Heerschop zelf aankondigde te zijn benaderd voor Ik Hou van Holland en daar ook veel zin in te hebben. Producent John de Mol heeft het gisteren dan maar bekrachtigd: Peter is inderdaad de opvolger van Beau van Erven Dorens in het populaire zaterdagavondprogramma.
John de Mol: “Bij het productieteam stond Peter Heerschop op 1. Bij Linda de Mol ook en Jeroen van Koningsbrugge wilde ook het liefste Peter Heerschop. Dat werd dus best een beladen telefoontje aan hem.” Maar ze zijn er uitgekomen qua verdiensten en agenda’s trekken. Het nieuwe seizoen, vermoedelijk in oktober al te zien bij RTL 4, is dus met Peter Heerschop. Goeie keuze!

De Mol verklapte ook dat Ik Hou van Holland is verkocht aan Duitsland. “Overal waar het wordt gemaakt, is het een waanzinnig succes. Maar het is goed dat er nu ook een groot land tussenzit.”

Zie ook:
- Is Peter Heerschop nieuwe teamcaptain Ik Hou van Holland?
- Welke vervangers heeft RTL voor Beau van Erven Dorens?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Peter Heerschop definitief teamcaptain Ik Hou van Holland

  1. Cynneke

    Peter Heerschop is leuk!! Is echt een 10x betere keuze dan bijvoorbeeld Eddy Zoey die ook al eerder genoemd was. Of bijvoorbeeld Gerard Joling oid.
    Volgens mij zijn Peter en Jeroen ook wel aan elkaar gewaagd.

      /   Reply  / 
  2. David

    ik had graag Martijn Krabbe gezien op die plek. Ik kan zijn humor wel waarderen. Peter Heerschop vind ik niet echt leuk.

      /   Reply  / 
    1. Ellen

      Martijn Krabbe: heeft hij dan een gevoel voor humor?
      Ik heb ooit tien minuten van dit programma gezien en dat was genoeg. Ik heb gewoon niets met dit soort showprogramma’s. Ze zullen er ongetwijfeld hun redenen voor hebben, maar ik snap persoonlijk niet dat Jeroen van Koningsbrugge, Beau van Erven Dorens en Peter Heerschop zich voor deze onzin lenen. Zij zouden toch beter moeten weten.

        /   Reply  / 
  3. Hendrik

    Heet het in Duitsland dan> Ich liebe Deutchland?

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Talpa maakt Wat Vindt Nederland in Duitsland | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>