Expeditie Robinson halverwege; de stand van zaken

Expeditie Robinson is al jaren een grote hit op de Nederlandse televisie. Toch zijn de kijkcijfers niet altijd even constant. Vooral in het middenstuk haken er wekelijks wat kijkers af. En dan is het moeilijk om er even snel weer in te rollen. Tijd voor optimalisatie van het bereik. RTL 5 brengt heel servicevol vanavond een extra aflevering die even grondig samenvat wat er de afgelopen zeven weken is gebeurd. Zodat je donderdag weer moeiteloos kunt instappen als Expeditie Robinson verder op weg naar de finale gaat.

De achtste aflevering van aanstaande donderdag staat in het teken van de samensmelting. Door middel van een proef wordt duidelijk wie de strijd individueel door mag zetten en voor wie de expeditie hier eindigt. Na in totaal veertien uitputtende, grensverleggende weken wordt op 3 december duidelijk welke kandidaat als ultieme Robinson naar huis gaat als de winnaar van deze Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson – the Story so Far, 22.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Honger leidt tot fikse ruzie in Expeditie Robinson
- Eindelijk: Expeditie Robinson 2009 begint
-
Nog een addertje onder het gras bij Expeditie Robinson 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>