Weer nieuw Den Blijker-programma: Herrie in je Huiskamer

Het regent nieuwe programma’s voor Herman den Blijker dit seizoen. Na Enkele Reis Paradijs, Herrie met Sterren, Herrie Gezocht en Hermans Kookeiland (dat zich afspeelt in Nieuw-Zeeland) komt in april Herrie in je Huiskamer op televisie. Elke aflevering vormen twee koppels hun woning om tot huiskamerrestaurant.

RTL: “De televisie en hondenmand worden letterlijk aan de kant geschoven om plaats te maken voor tafels, stoelen en heel veel servies. De derde dag is D-day en komen onbekende gasten bij hen eten. Samen met Herman bepalen die gasten wie uiteindelijk het meest succesvolle huiskamerrestaurant heeft neergezet.”

Ik begin inmiddels toch een beetje terug te verlangen naar de tijd dat Den Blijker ploeterende horeca-ondernemers coachte.

Zie ook:
- Enkele Reis Paradijs begint op RTL 4
- Herman den Blijker geeft Enkele Reis Paradijs weg
- Herman den Blijker helpt nu hardwerkende horeca-ondernemers

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Weer nieuw Den Blijker-programma: Herrie in je Huiskamer

  1. Sandra

    Ik vind het altijd leuke programma’s de kookprogramma’s van Herman.

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Ik word een beetje den Blijker moe. Als ze zo nog een jaar doorgaan dan is Herman straks passe en dat moeten ze niet willen. Blijkbaar ben ik niet de enige gezien de teruglopende kijkcijfers.Haal hem nou eens tot september van de buis en dus ook geen HH, dan kan hij nog jaren mee, want zijn programma´s zijn gewoon erg leuk.Moet eerlijk zeggen dat ik het nut van dit programma ook niet echt inzie. Lijkt de opvolger van in holland staat een huis, maar dan met een tintje koken erin.Zelf blijf ik herrie in het hotel zijn beste programma vinden.

      /   Reply  / 
  3. Jarno

    Komt Mijn tent is top dan niet meer terug? Jammer

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Ik denk dat het een jaartje overslaat. Najaar lijkt mij niet, mede vanwege het weer (terras)

      /   Reply  / 
  5. Topmodel

    Herman moet samen met John Williams een programma maken.Help mijn man kan niet koken of Help mijn man ziet geen troep/rommel en ruimt nooit op of Help mijn man is mijn kind ofzo. Ik geef me vriend meteen op :-)

      /   Reply  / 
    1. Laila

      Oh dan weet ik er ook nog wel een: “Help mijn man is een workaholic!” ;)

        /   Reply  / 
      1. Topmodel

        Als mijn vriend dat zou zijn en voldoende zou verdienen, had ik mezelf gebombadeerd tot soapwijf, oeps sorry huisvrouw. Maar in mijn geval mag ik kostwinner zijn en moet ik carierre maken. Maar moet tegelijkertijd alle huishoudelijke taken zoals boodschappen, koken, afwas, was, opruimen, zelfs klussen als boren en kasten in elkaar zetten etc op me nemen. Hij ziet niet in dat ik als vrijgezel een veel lekkerder en rustiger leven zou hebben, maar goed hij zal het binnenkort wel merken. Ik denk niet dat ik op een samenwerking tussen Herman en John zal wachten.

          /   Reply  / 
  6. monique

    je bent niet verplicht om te kijken hoor

      /   Reply  / 
  7. Erwinus

    Zo lang mogelijk het ‘concept’ uitmelken. Hoorde op de radio ook weer een nieuwe versie van Voyage Voyage. Inderdaad, ‘moe’ word je ervan, als je geen variant meer weet verzin je er gewoon 1. Ik begrijp niet dat Herman zich daarmee inlaat, zal een goede boterham tegenover staan maar nog serieus nemen? Hij word nu een karikatuur van zijn kwaliteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>