Drama queens uit Echte Meisjes in de Jungle bekend

Het heeft even geduurd, maar de line-up van Echte Meisjes in de Jungle is dan nu echt bekend. Tien drama queens uit verschillende reality-programma’s van RTL 5 nemen het nog één keer tegen elkaar op in de ultieme cat fight. De namen van Ymke (Take Me Out) en Leslie en Pauline (Echte Gooische Meisjes) waren al bekend, RTL 5 maakt nu in De Telegraaf de overige zeven kandidates bekend.

Het gaat om Amanda en Nadia uit De Gouden Kooi, Anna en Michella uit Dames in de Dop, Britt uit Take Me Out en Adinda en Jaëlla uit Benelux’ Next Topmodel.

Quintis Ristie begeleidt de meiden door de jungle van zijn thuisland Suriname. Hij zal de dames vertellen wat ze wel en niet kunnen eten en welke beesten ze beter niet kunnen aaien. De meiden worden in de twee teams verdeeld en moeten tegen elkaar strijden. Uiteindelijk blijft er één winnares over. Het meisje dat het beste is opgewassen tegen de jungle, kan met 50.000 euro naar huis gaan.

Het belooft een fraai programma te worden. Leslie bleek in Echte Gooische Meisjes al een verwend meisje voor wie niets te goed is. Die zal even flink landen in dit programma. Anna kennen we naast Dames in de Dop ook uit Holland’s Next Topmodel en ze is toentertijd gecast voor Oh Oh Cherso. Die lijkt dus erg mediageil en zal er alles aan doen om zo goed mogelijk in beeld te komen bij deze afvalrace.

Jaëlle was het Belgische meisje dat afgelopen seizoen met lenzen in over de catwalk liep, zogenaamd vanwege een mislukte laseroperatie. In werkelijkheid streefde ze een schoonheidsideaal na en nam daarmee een oneerlijke voorsprong op haar concurrentes. In de serie kwam ze over als een pathologische leugenaar. It goes without saying dat Nadia en Amanda voor vuurwerk gaan zorgen; die vochten elkaar en anderen al de tent uit in De Gouden Kooi.

Zie ook:
- Leslie en Pauline in Echte Meisjes in de Jungle
- RTL 5 herenigt reality-helden in Echte Meisjes in de Jungle
- RTL 5-ster Ymke gewond tijdens Echte Meisjes in de Jungle
- RTL 5 komt met ‘gloednieuw, groots opgezet programma’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Drama queens uit Echte Meisjes in de Jungle bekend

  1. Martijn

    Hier kijk ik echt heel erg naar uit!

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Pauline, Lesley, Amanda, Nadia, Anna helemaal top! En gegarandeerd dat de gooische meisjes de andere dames niet moeten en andersom maar waarom Jaella en Adinda uit hntm hun zijn nou niet echt de mees spraakmakende had dan een Jennfer, Maj-Britt, Tessa of een Carmen gedaan. Ook de meisjes van take me out zijn niet boeiend te noemen met zulke meisjes heb je nix ze doen niet mee aan een echt reality progamma waarin je een band met de personen opbouwd

      /   Reply  / 
    1. piet

      De Take me Out dames zullen je verbazen, zij zijn echt top!

        /   Reply  / 
  3. jut

    Amanda voor vuurwerk zorgen!!!! laat me niet lachen, ik weet zeker dat amanda dit keer een dikke vuurpijl in de reet heeft gehad richting holland.Ze dacht even dat ze het ging maken in suriname daar is ze goed van terug gekomen.ik weet van zeer goede bronnen dat amanda de verkeerde persoon heeft uitgekozen om vuurwerk mee te maken. Michella heeft zich niet op haar kop laten zitten, en heeft haar een vuurpijl in haar reet gestopt en zo weer na nederland geschoten.

      /   Reply  / 
  4. robbin

    Is vind de keuze voor Adinda uit HNTM echt ontzettend raad. Als ik het me goed herinner vloog ze er al na 2 afleveringen uit en was daarin nou niet echt heel spraakmakend.. jammer.

    Take me out dames zijn leuk!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Oud-kandidaat Anna schrikt van niveau Dames in de Dop | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>