Janice Dickinson en Nigel Barker bij finale BNTM

Endemol heeft enkele grote namen weten te strikken voor de finale van Benelux’ Next Topmodel aanstaande maandag. Nigel Barker en Janice Dickinson, beiden bekend uit America’s Next Top Model, verlenen hun medewerking aan de live finaleshow. Janice zal aanschuiven als zesde jurylid bij de modellenwedstrijd. Nigel heeft de kandidaten juist voorzien van de nodige tips om de finale zo goed mogelijk af te leggen.

Tijdens de finale krijgen de modellen de laatste kans om hun kwaliteiten te bewijzen. Zo moeten de meiden het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal extreme catwalk runs. Van extravagant tot niets verhullend, van gothic tot romantisch, wie van de meiden toont zich het beste en is het meest professionele model?

Tijdens een romantische catwalk spatten de vonken van de runway als de modellen onder muzikale begeleiding van Xander de Buisonjé een show lopen. Ook René Froger en de zes laatst overgebleven kandidaten uit So You Think You Can Dance geven een optreden.

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- Benelux’ Next Topmodels ontmoeten Nigel Barker
- Finale BNTM met Renée, Marjolein, Melissa en Alix

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Janice Dickinson en Nigel Barker bij finale BNTM

  1. Steffan

    Bepaalt de jury alleen de winnares of ook met public vote?

      /   Reply  / 
  2. Anoniem

    OT: Gordon presenteert Minit To Win It

      /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Wordt toch geen dubbele aflevering? Er wordt weer zoveel overbodige rommel bijgehaald. Ik hou van fashion! Wat so you think, Xander de Boe… en Froger ermee te maken hebben??????? Mja het wordt extreem genoemd en dat klopt: ze wijken nu extreem af van het concept next topmodel. Ben benieuwd wat ze volgend jaar gaan doen. Al het extreme is geweest, dus saai??

    Wie was er vorig jaar bij? Of dat jaar ervoor, was toch ook Nigel? De jury had al bepaald wie moest winnen en toen ie aangaf dat zij het minst model was, was Daphne verbaast….

      /   Reply  / 
  4. Anoniem

    Het begin van dit seizoen was fantastisch. Jammer dat niet heel het seizoen zo was. In het donker is het sowieso geweldig.

      /   Reply  / 
  5. kokkie

    ik denk als je janice dickinson er bij zal zetten bij bntm dan werd het nog mooier ze is teminste eerlijk en niet op haar bekkie gevallen

      /   Reply  / 
  6. C.W. Heuckeroth

    Het lijkt mij dat mevrouw Dickinson juist wel op haar bekkie is gevallen, hoe komen haar lippen anders zo dik?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>