Finale BNTM met Renée, Marjolein, Melissa en Alix

De finalisten van Benelux’ Next Topmodel 2010 zijn bekend. Renée, Melissa, Marjolein en Alix nemen het over twee weken tegen elkaar op. Jaëlle heeft met de finale in zicht de talentenjacht moeten verlaten. De voorlaatste aflevering was er een met de nodige irritaties en twistgesprekken over en weer.

Al weken krijgt Renée de ene sneer na de andere van haar collega-modellen-in-spé. Inmiddels weet de Nederlandse goed van zich af te bijten. Ze vertrouwt de camera toe niet erg onder de indruk te zijn van al haar lotgenoten – zoals Marjolein. En ze durft vooral zeker over zichzelf te zijn. “Ik spreek absoluut het beste Engels van deze groep.” En: “Deze opdracht is echt een piece of cake.” Al vindt niet iedereen de zelfverzekerdheid even terecht…

Alix komt bedrogen uit bij de foto-opdracht, waarvoor de meisjes zelf twee mannelijke, gespierde jongens moeten ritselen. Waar sommige meisjes voor de zekerheid zelfs drie spierbundels optrommelen, regelt Alix er twee – die allebei niet op komen dagen. Helemaal onhandig is dat Alix geconfronteerd met dit feit bij de pakken neer gaat zitten en al uitgaat van een exit – terwijl ze ook een meer pro-actieve houding had kunnen aannemen…

Uiteindelijk lost coach Jani het op door Alix vrije keuze te geven uit twee modellen vergaard door haar concurrenten. Die wilden namelijk elk geen man afstaan uit angst Alix daarmee de finale in te helpen. Alix kiest voor de twee mannen van Marjolein, die vervolgens wordt opgenaaid door de andere meisjes om vooral te weigeren.

Marjolein vergrijpt zich vervolgens aan de nodige alcoholische versnaperingen. Een grote zonde, zo is ons al geleerd in het allereerste seizoen van Holland’s Next Topmodel. De drie drankjes worden haar zwaar aangerekend bij het juryberaad, waar de foto wordt afgeserveerd als ‘vakantiekiekje’.

De jury is sowieso erg streng. Alle kandidaten krijgen met de finale in zicht de wind flink van voren. Renée die te perfect is en dat ook uitstraalt, waardoor ze misschien meer een miss dan een model zou zijn. Of Melissa die nog even fijntjes op haar bouwvakkersloopje op de catwalk wordt gewezen.

En Jaëlle, wier foto tegenvalt en meteen wordt aangevallen op eerdere mindere foto’s. Ze moet ook de wedstrijd verlaten. “We hebben erg van je genoten”, zegt Daphne Deckers nog. Cynisch bedoeld, gezien al het drama dat Jaëlla aan dit seizoen toevoegde?

Maargoed, de finale van 15 november is met Renée, Melissa, Marjolein en – met de hakken over de sloot – Alix. Volgende week een resumerende aflevering waarin de kijker meer te zien krijgt van het dagelijks leven van de vier.

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- BNTM: Frederieke verzuipt in onderwatershoot
- Benelux’ Next Topmodel: Aïcha niet mee naar Aruba
- Jaëlle ontmaskerd als leugenaar in Benelux’ Next Topmodel
- Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel
- BNTM: Moslima’s hebben moeite met karkassen-fotoshoot
- Geheim ogen Jaëlle onthuld in Benelux’ Next Topmodel

20 Reacties // Reageer

20 thoughts on “Finale BNTM met Renée, Marjolein, Melissa en Alix

  1. vinn

    Zonde dat Jaelle er niet in zit en wel Alix…
    Als het publiek mag stemmen gaan ze voor Alix en zeker niet voor Renee… ook al is Renee wel de beste
    mijn top4
    1. Renee
    2. Marjolijn
    3. Melissa
    4. Alix

      /   Reply  / 
    1. marilène

      dat is niet waar alix moest winnen

        /   Reply  / 
  2. Ugly Me

    Benelux Next Stopmodel

      /   Reply  / 
  3. We

    Als het publiek mag stemmen gaan ze voor Alix en zeker niet voor Renee…
    mijn top4
    1. alix
    2. melissa
    3. renee
    4. marjolijn

      /   Reply  / 
  4. Veilig Varen

    Terecht dat Jael de show moest verlaten maar ook Marjolein staat naar mijn idee niet terecht in de finale. Renee dient dit programma te winnen, zij heeft het totaalplaatje

      /   Reply  / 
  5. Terry

    Neee Melissa heeft het totaal plaatje!
    Renee heeft TEVEEL kapones! Mijngod dat kind denkt dat ze echt ALLES kan. “ik kan dit beter dan de rest”, “Ik kan dat beter dan de rest”.

    Wat een kapsones H*PIEP*OER

      /   Reply  / 
  6. Fabian

    Renee is gewoon gemeen. Het is dan ook niet zij die alle weken de wind van voren heeft gekregen, maar de andere meiden die het dankzij haar zwaar te verduren hebben gehad. Wat mij betreft is dit de top 4:

    1. Melissa
    2. Alix
    3. Marjolein
    4. Renee

      /   Reply  / 
    1. Fabian

      Alhoewel, Melissa en Alix vind ik even sterk eigenlijk.

        /   Reply  / 
  7. Jeroen

    Belachelijk dat Jaelle eruit ligt. Het lijkt wel alsof ze haar gewoon expres niet doorwilde laten gaan naar de finale. Oke dat liegen vond ik ook erg dom en laag van haar, maar ze hoort overduidelijk in de finale. Haar foto’s waren de afgelopen 2 afleveringen niet perfect, maar ZEKER niet de minste. Daarnaast heeft ze het beste loopje en het meeste een topmodel-lichaam. Ik snap dan ook niet hoe Alix en Marjolein in de finale kunnen zitten en Jaelle niet. Alex is een prachtig meisje, maar haar loopje is belabberd en haar gezicht redt vaak de foto. Marjolein is gewoon een drankorgel en staat echt niet fantastisch op de foto, ze is ook totaal NIET proffessioneel. Renee is een bitch ja, maar opzich is daar niks mis mee. Maar is ze een goed model? Nee! Dat denkt ze misschien zelf, maar haar loopje is maar zo-zo en haar foto’s zijn ook niet altijd even mooi. Dan hebben we nog Melissa. Melissa’s loopje kan nog veeel beter, maar daar heb ik wel vertrouwen in. Daarnaast staat ze erg vaak prachtig op de foto. Zij heeft haar plek in de finale wat mij betreft dan ook verdiend.

    De TERECHTE finale zou geweest zijn:

    Melissa, Jaelle, Renee en Alix

    En dan zou Renee als eerste afvallen in de finale, vanwege te weinig stemmen (bitchy gedrag), dan zou Alix 3e worden, Jaelle 2e en Melissa 1e.

    Maargoed, we kunnen het niet meer terugdraaien en ik zie voor Jaelle toch wel een prima modellencarierre. Laten we dan maar hopen dat Melissa wel de winst pakt!

      /   Reply  / 
    1. Ach en Wee

      Helemaal niet belachelijk. Over welk maatje 32 hebben we het eigenlijk?

        /   Reply  / 
  8. Sandra

    Eigenlijk is Renée wel de beste laten we eerlijk zijn. Zij is het meest geschikt om een topmodel te worden. Melissa heeft gewoon de meeste gunfactor opgelopen tijdens de programma’s. Vandaar dat veel mensen haar de winst het meest gunnen. Zij is het het leukste meisje van de groep.

      /   Reply  / 
  9. Saar

    Ik vindt Melissa de beste van heel de groep en ze lijkt me het meest geschikt voor een model. Renée voelt haar te goed ze denkt nu echt dat ze de ‘beste’ is van de groep maar neen dat is ze niet ! I hate her !! ;D Mijn top 4 is :
    Melissa
    Marjolein
    Alix
    Renée
    En ben zeker van dat Meslissa gaat winnen!!

      /   Reply  / 
  10. siena

    ALIX IS DE BEST! :D
    omdat ze gewoon het gezicht er voor heefd,
    maar melisa is ook goed,
    ik gun het alix&melissa het meest
    x

      /   Reply  / 
  11. siena

    MIJN TOP 4:

    ALIX!!!!
    melissa
    marjolein
    renee

      /   Reply  / 
  12. Esther

    Alix is echt een supertof en lief meisje! Zij is het enige meisje dat nog een beetje normaal blijft in alle omstandigheden en ik gun het haar omdat ze nog zo gigantisch jong is. Heeft nog veel kansen in de toekomst en kan nog enorm groeien! Ook Melissa maakt wat mij betreft een grote kans. Een echt natuurtalent. Renee is zo arrogant dat ze van mij wel diep door de grond mag zakken en Marjolein kan je gewoon niet serieus nemen. Ik zeg: ALIX! Stemmen maar!

      /   Reply  / 
    1. Esther

      Of Nouja, Melissa is ook erg leuk! En die blijft ook lekker zichzelf. Alix en Melissa zijn voor mij de terechte finalistes.

        /   Reply  / 
  13. mini

    mijn top 4:
    -melissa/renee
    marjolein
    alix

    ik vind dat alix echt te weinig inzet getoont heeft en t altijd veelste snel opgeeft,beetje een zeurkous.
    marjolein is absoluut niet professioneel met dr drank enz.
    melissa vind ik echt toppie,renee is wat arrogant maar zeker een winnares.dus van mij mag 1 van die 2 winnen.

      /   Reply  / 
  14. Eefje Maes

    Alix is gewoon een PRACHTIG meisje. Kan daar niet van over hoe mooi ze is! :-)

    Melissa mag ook winnen van mij!

      /   Reply  / 
  15. Pingback: Benelux’ Next Topmodels ontmoeten Nigel Barker | Zappen

  16. teddy

    als Renee het wordt kijk ik NOOIT meer! wat een K-wijf!

      /   Reply  / 
  17. marilène

    renee is echt vet gemeen ze lokt iedereen uit.
    echt een k*t wijf van mij had alix mogen winnen
    baay my

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>