Benelux’ Next Topmodel: Aïcha niet mee naar Aruba

Het was de aflevering waarin het doorzettingsvermogen op de proef werd gesteld. Eerst met een fotoshoot in bikini bij een temperatuur van -5 graden, later met een uitputtende meertalige speurtocht door De Pijp in Amsterdam. Met maar zes plekjes in het vliegtuig naar Aruba moester dus nog een meisje afvallen: Aïcha.  Opmerkelijk is dat Jaëlle wel mee mag op reis van Benelux’ Next Topmodel.

Want Jaëlle heeft zich in het huis niet bepaald tot een favoriet opgewerkt. Liegen over een aandoening aan haar ogen, over haar verleden als model en ondertussen wel bitchy door de modellenmansion lopen. Maar Jaëlle leverde deze week een sublieme foto af, zo oordeelde jury. Die foto woog dubbel zo zwaar omdat Jaëlle vanwege haar ogen de challenge moest missen. Lucky girl.

Die challenge was erg onderhoudend om te zien: de speurtocht door de Amsterdamse wijk De Pijp. Bij elke bestemming een hint in een vreemde taal. En dan maar uitzoeken wat die hint betekent. De meisjes die als eerste op de eindbestemming aan zouden komen, werd zo ongeveer het ticket naar Aruba beloofd.

Nou, met die boodschap breekt de nodige haat en nijd ècht los. Renée die haar imago als bitch waarmaakt door paniek te faken en handige informatie te verdoezelen. Alix die reddeloos in tranen uitbarst en natuurlijk afgunst bij alle kandidaten die Jaëlle uit de taxi zien stappen op de eindbestemming omdat ze een andere afspraak had.

Uiteindelijk moet Aïcha het veld ruimen. “Het is net of je een welgemikt scheetje laat”, zegt de jury over de foto die het meisje aflevert. Hilariteit alom behalve bij Aïcha, die omstreeks deze week de sterfdag van haar vader herdenkt.

Volgende week dus de eerste aflevering vanaf lokatie: Aruba. Nog zes meisjes in de strijd al is allang duidelijk wie snel weer terugvliegt. Marjolein bijvoorbeeld, die bij de ijsfotoshoot opgaf en al weken tot de minsten behoort. En bij de jury lijkt ook het geduld bij Jaëlle op, wier foto deze week een toevaltreffer leek. Verder moet Alix een inhaalslag gaan bolwerken, want haar verliezersmentaliteit deze aflevering en een slechte foto plaatsen haar in een slecht daglicht.

Zie ook:
- Alle BNTM-berichten
- Jaëlle ontmaskerd als leugenaar in Benelux’ Next Topmodel
- Rokend astmamodel Lesley uit Benelux’ Next Topmodel
- BNTM: Moslima’s hebben moeite met karkassen-fotoshoot
- Geheim ogen Jaëlle onthuld in Benelux’ Next Topmodel
- Benelux’ Next Topmodel: Stuntel Lisse eruit, Renée favoriet?
- Stemmen bij finale Benelux’ Next Topmodel 2010 ongewis
- Benelux’ Next Topmodel vindt zichzelf opnieuw uit
- Spanning en catfights in extreme Benelux’ Next Topmodel

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Benelux’ Next Topmodel: Aïcha niet mee naar Aruba

  1. Robbin

    Aruba: Fashion captial of the world!
    Vind dit seizoen van BNTM steeds minder worden moet ik bekennen en dat komt met name door het dramatische niveau van de modellen, opdrachten en fotoshoots. Het komt allemaal zo ontzettend plat en hollands over. De keuze in foto’s van de modellen: Ene wel met fotograaf, de ander niet vind ik erg ongelukkig. Ook tussen de modellen zelf zie ik echt geen Kim feenstra zitten. Iemand nog iets gehoord van Rosalinde Kikstra? Behalve dan als grap in IHVH dat Peter haar niet kende ;)

      /   Reply  / 
  2. susan

    Ik vind de meisjes dit jaar juist veel mooier dan vorig seizoen! Melissa, Renee, Frederieke zijn prachtige lange meiden, Jaelle heeft benen tot aan de hemel en Alix en Marjolein hebben een ontzettend mooie lach.

      /   Reply  / 
    1. tember

      Ik vind de meisjes dit jaar ook erg mooi. Melissa en Marjolein vind ik erg mooi. Zoals Robbin hierboven terecht opmerkt, inderdaad geen Kim Feenstra, maar er is zeker kwaliteit genoeg om een topmodel voort te brengen.

        /   Reply  / 
  3. vinn

    Deze aflevering vond ik Jaella erg goed, ze zag er mooi uit en ook haar foto was top. Renee was weer lekker bitchy en leverde zoals usaly een prima foto af. Zij is mijn favoriet. Verder was Mellissa dit keer ook erg goed en vooral leuk. Alix had het deze week weer niet.. die heeft geen constant hoog niveau mischien toch nog iets te jong/speels. En Marjolijn had dan geen prima foto maar deed het wel goed als aardbij en bij de challenge in de pijp (als mellisa en renee niet hadden aangehangen had zij dik gewonnen)

    Top 6:
    1. Renee
    2. Marjolein
    3. Mellisa of Alix
    4. Alix of Mellisa
    5. Jaella
    6. Fredirike.

    Renee is trouwens naar mijn mening topmodel waardig en past zo in het rijtje: Sylvia Geerssen en Kim Feenstra

      /   Reply  / 
  4. sanne

    Hoe kunnen jullie jaelle leuk vinden ,ik heb nog nooit zo,n leleijk model gezien ,en dan word het ook even vergeten hoe ze heb gelogen ,vind je het gek dat de ogen ontsteken als je dag en nacht die nep lenzen moet dragen (eigen schuld dikke bult)ze heb al aardig wat opdrachten niet gedaan en toch kom ze re mee weg !!!!
    Nou ze zal echt niet winnen .Dat is onmogenlijk met zo,n gezicht

      /   Reply  / 
  5. Ann

    Wie kan mij vertellen hoe het nummer heet, wat in de eind tune van Benelux next topmodel wordt gedraait?!!

      /   Reply  / 
    1. kristel

      gossip – heavy cross

        /   Reply  / 
    2. Jeen

      Super bedankt! vindt het een super nummer ! :D

      Groeten!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>