Jokertje: Oh Oh Cherso leuker dan Oh Oh Tirol

Donderdag begint Oh Oh Tirol en dus is de publiciteitsmachine nu goed op gang gekomen. Werd de buzz bij Oh Oh Cherso nog op gang gebracht met castingtapes, nu moeten de media aan de bak om de hype weer aan te jagen. De Telegraaf is langsgeweest in Tirol tijdens de opnames en maakte een sfeerverslag met quotes van de hoofdrolspelers. Die blijken tijdens hun drieweekse verblijf niet zo enthousiast als in Griekenland.

De krant schrijft: ‘Jokertje (Robert) geeft toe dat hij Oh Oh Cherso leuker vond. “Zon, zee, strand en lekkere wijven! Hier zitten vooral kerels. En naast de meeste vrouwen die hier wel rondlopen, wil je nog niet dood gevonden worden.” Al wordt ook hier ‘gescoord’, zo laat hij tussen de regels doorschemeren. “Het zijn er niet zoveel, maar we geraken er wel aan. In de villa gaat ’s nachts soms het dak eraf.”‘

Oh Oh Cherso scoorde tussen de 1,2 en 1,5 miljoen kijkers. De Haagse jongeren denken niet dat die scores weer zullen worden gerealiseerd. Jokertje: “Ik verwacht dat de eerste aflevering top zal zijn, mensen willen het ‘nieuwe’ even zien, maar daarna wordt het minder. Ik denk dat er minder mensen kijken dan bij de vorige reeks.”

RTL 5-baas Remko van Westerloo heeft inmiddels een derde serie aangekondigd met deze groep, welke deze zomer geschoten wordt. Waar? Jokertje: “Ik wil wel weer naar de zon: wat dacht je van Oh Oh Ibiza of Oh Oh Miami ?” Sniper (Vincent) vult aan: “Of naar Jersey Shore, dat zou helemaal te gek zijn.”

Zie ook:
- Derde reeks Oh Oh Cherso staat nu al vast
- Nieuw castlid Oh Oh Tirol heet Tatjana Liefhebber
- Zenderbaas: Oh Oh Cherso kan nog jarenlang mee
- Cherso-jongeren zien wel geld voor Oh Oh Tirol

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Jokertje: Oh Oh Cherso leuker dan Oh Oh Tirol

  1. Levi

    Goed dat hij het zelf zegt. Ik vermoed ook dat er minder kijkers zullen zijn voor de tweede reeks.
    De derde reeks zal Oh Oh Ibiza worden heb ik het vermoeden.

      /   Reply  / 
  2. Topmodel

    Toch denk ik dat ze rond het miljoen blijven scoren en dan hebben ze het zeker goed gedaan. Het wordt erg druk op de donderdag met WIDM en SST, nu komt ook nog rtl 5 met Oh Oh Tirol en waarschijnlijk echte meisjes in de jungle? Heerlijk!!

      /   Reply  / 
    1. klaas

      als jj op straat loopt zullen er ook wel 1miljoen mensen kijken

        /   Reply  / 
  3. piet

    Ik vond de leader wel al geweldig, staat op Youtube/Facebook/Hyves

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Ze zullen het afleggen tegen De Mol vrees ik :(
    Ben wel erg benieuwd… ik gok op Oh Oh Ibiza. Dat klinkt ook het beste. Jersey Shore niet…dan ligt het te dik erop dat het een spinoff van de serie is.

      /   Reply  / 
    1. Terry

      haha, denk dat WIDM dan toch wel gaat winnen…
      Of het komt om 21:30.. Maar ze maken geen schijn van kans tegen WIDM

        /   Reply  / 
  5. klaas

    wij nederlanders zijn nog minder dan de mensen in de oorlog en de vroegere DDR,wij mogen tenminste een vingerafdruk in ons Paspoort hebben,,en die dat bedacht heeft,is een oerwoud schorum.

      /   Reply  / 
  6. paul

    Deze kijker keek al niet en zal ook niet gaan kijken naar dit volstrekt kansloze programma.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>