Bekende dansers in docusoap The Real Body Language

RTL investeert steeds meer in films. Volgend jaar gaat het zelfs om 20 titels, waarvan veel Nederlandse projecten maar ook internationale films. Het bedrijf verdient met de recettes uit bioscopen, de reclame daaromheen, verhuur, dvd-verkoop en uiteindelijk vertoning op televisie. Om zo’n film te laten slagen, werken allerlei RTL-programma’s mee met gratis publiciteit. En zo nu en dan wordt er zelfs een speciaal programma gemaakt rondom een film, zoals bij Body Language. Dansers uit So You Think You Can Dance zijn in deze dansfilm te zien, hun belevenissen tijdens de opnames komen voorbij in realityserie The Real Body Language op RTL 5.

In de serie volgen we Lorenzo, Floris, Ruben, Sigourney, Boris en Ingrid. De docusoap volgt de dansers op de voet bij het verwezenlijken van hun droom. Het gaat er achter de schermen even gepassioneerd aan toe als in de film en iedere move die de veelbelovende dansacteurs maken, is materiaal voor deze serie. Kunnen de zes zich staande houden in het veeleisende dagelijks leven en hoe hoog is de tol die zij betalen voor deze fantastische acteerkans?

Alle hoogte- en dieptepunten van het spannende leventje van Lorenzo, Floris, Ruben, Sigourney, Boris en Ingrid in New York en Buenos Aires passeren de revue. Hun belevenissen in de Big Apple kennen veel humor, emotie, liefde maar ook heftige onderlinge spanningen.

So You Think You Can Dance, 20.00 uur, RTL 5
The Real Body Language , 21.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- RTL 5 volgt dansacteurs film Body Language
- Eerste audities So You Think You Can Dance 2011 in Carré

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Bekende dansers in docusoap The Real Body Language

  1. Levi

    Vond het idee leuk, maar van wat er nu op tv zien is het een grote afgang. Werkelijk alles is in scene gezet. En voor de producent geeft het ook wel een goed beeld als het personeel veel drinkt. Raar programma

      /   Reply  / 
  2. Pennie

    Had me er écht op verheugd, maar wat een afgang. Zo nep! Verschrikkelijk. Maak er dan geen “real” van.

      /   Reply  / 
  3. David

    Ik vind zo’n achter-de-schermen programma op zich al de moeite waard om te zien, maar dat geforceerde soap-element met die kotsende visagiste [een betaald acteur] vond ik echt een zwaktebod.
    Ook dat gezeur met dat overdadige flirten van de coach, godverdomme wat storend en overbodig. Schatten ze hun publiek zo jong en attention-span-challenged, en snel verveeld in ?

    Die nagresprekken over de scenes zijn ook erg fake, jammer.

    Evengoed blijf ik het volgen, omdat die Ingrid zo’n lekker wijf is ;-)

      /   Reply  / 
  4. Lin

    Dit was echt tenenkrommend, ik ben na 10 minuten weggezapt.

    Dat het in scène is gezet is overduidelijk, maar dan ook nog zo slecht geacteerd, maakt niet echt dat ik de film wil gaan zien. Slechte reclame!

      /   Reply  / 
  5. Yenna

    O M G! Wat IS dit joh! Wie denken ze in de maling te nemen met die fake programma. Please hoor!

      /   Reply  / 
  6. .

    Dacht ook even kijken waar dat om gaat, de ‘spelers’ moeten volgens mij ook ademen op que van de producent. Het is werkelijk waar nog erger om naar te kijken dan holland in da hood en dat zegt heel wat. Ik zou me diep schamen RTL!!

      /   Reply  / 
  7. marissa

    pfff dit is zo nep als ik weet niet wat wannabe THE HILLS.

    echt heeeel nep hooor

      /   Reply  / 
  8. Simone

    100% dat het fake is, ze zitten zogenaamd in een restaurant in argentinie, dat zogenaamde restaurant bevind zich in badhoevedorp… super leuke tent overigens!:p het is gewoon echt dat restaurant, La Bocca…

      /   Reply  / 
  9. Tamara

    Belachelijke serie… Heb niet echt zin in de film terwijl ik voor deze serie echt enthousiast was over de film.. Bioscoop gaat er zeker niet meer inzitten na deze onzin..

    Slecht gedaan voor de kijkcijfers van de film RTL

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>