Robert met All You Need Is Love naar Australië

All You Need Is Love keert komend voorjaar terug op RTL 4. Er is zelfs extra budget tegenaan gegooid, want Robert ten Brink maakt voor het programma een grote reis naar Australië. Hij wil daar families herenigen en geliefden met elkaar in contact brengen. Dr. Love wijst op de historische band tussen Nederland en Down Under, waardoor hij verwacht dat er in dit land veel mooie verhalen te vertellen zijn.

Overigens zal de omvangrijke Australië-reis een onderdeel zijn van de nieuwe serie, Robert gaat ook op pad in Nederland voor de liefde. RTL 4 komt daarnaast op 24 december met de kerstspecial.

Zie ook:
Het zwabberend bestaan van All You Need Is Love
Kijkcijfers vrijdag: All You Need Is Love weer winnaar

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “Robert met All You Need Is Love naar Australië

  1. Martijn

    Robert gaf aan dat de nieuwe reeks begint in Januari. Echter loopt de gehele maand Januari nog het programma van Winston op de zaterdagavond. Dit zou kunnen betekenen dat AYNIL verhuist naar de zondagavond, om ook na Obese en Sunday Night Fever te blijven knallen op de zondag.Ik zou het een goede keus vinden!
    ( Of zou dit soms op de vrijdagavond komen na TVOH, wat ik dus niet hoop)

      /   Reply  / 
  2. E

    zaterdag
    20.00 wat als?
    20.40 let’s get married
    22.10 wat vindt nederland?
    23.10

    zondag
    20.00 all you need is love
    21.30 minute to win it
    22.30 kwestie van kiezen
    23.30

      /   Reply  / 
  3. rob

    op zondag dr love zou goed kunnen!!..zou dan wel beginnen half jan na sunday night fever.

      /   Reply  / 
  4. J

    In Januari loopt Let’s Get Married nog op zaterdag.
    Maar in het voorjaar komen ook All you need, Minute to win it en De jongens tegen de meisjes terug.
    Het kan niet anders dan dat 1 van de programma’s op een andere dag dan zaterdag wordt geplaatst. Om 20u hebben ze voor het voorjaar nog Wat Als? en Iedereen is gek op Jack (en ook nog benidorm bastards? Dat start denk ik na Ushi)

      /   Reply  / 
  5. E

    combinatie Let’s get married en all you need is natuurlijk ook wel een goede!

    RTL heeft dus keuze zat voor zaterdag avond! 24 Oktober worden de December schema’s bekend gemaakt, we zullen zien.

      /   Reply  / 
  6. E

    of misschien komt all you need wel op 27 Januari terug; als opvolger van the Voice!

    20.30 all you need is love
    21.45 moordvrouw
    22.45 de pfaffs
    23.30

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Dat hoop ik dus niet. Gewoon 1 grote avondvullend show houden op de vrijdagavond.

        /   Reply  / 
    2. Martijn

      Nu het zo lekker gaat om de zondag zou ik dat gewoon proberen vast te houden als zender. (Komt ook exact uit voor het EK begint)
      Dus na Sunday Night Fever:
      22 Jan t/m 26 Feb (6wk) AYNIL
      4 Mrt t/m 27 Mei (13wk) Moordvrouw

        /   Reply  / 
  7. Herman Roggeveen Auteur

    Of op vrijdag als The Voice is afgelopen natuurlijk. En dan geen nieuwe X Factor. Al denk ik dat Let’s Get Married in december al stopt, maar dit in de adverteerdersschema’s nog even is doorgeplaatst omdat niet duidelijk was wat er zou gaan komen. Meteen 10 afleveringen van zo’n nieuw zaterdagavondprogramma is wel tricky, denk dat RTL 4 er 6 heeft besteld ofzo

      /   Reply  / 
    1. E

      op de advertentie pagina bij RTL en dan onderdeel nieuwe programma’s, staat dat Let’s get married 12 afleveringen telt; als je dus eind november begint eindig je dus ergens eind februari (kerstavond en oudjaarsavond geskipt).

        /   Reply  / 
  8. Anonymous

    Er worden inderdaad acht afleveringen van Let’s Get Married geproduceerd. De eerste uitzending is op 26 november, de laatste op 28 januari. De finale van Sunday Night Fever is op nieuwsjaarsdag, dus All You Need Is Love zou begin januari al makkelijk op zondag kunnen komen.

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      Is de laatste aflevering van Sunday Night Fever niet toevallig op 15 Jan?

        /   Reply  / 
        1. Martijn

          Op 1ste kerstdag gewoon een liveshow?!

            /   Reply  / 
          1. Anonymous

            Heb ik ergens gelezen volgens mij. Misschien wordt die show eenmalig eerder opgenomen? De finale is in ieder geval op nieuwjaarsdag.

              /  
  9. Flippo

    Robert zei dat hij begin januari start met All you Need, maar het is toch niet gezegd dat de reeks dan ook van start gaan? Vorig jaar begon AYNIL begin februari, zou dit jaar zomaar weer kunnen.

      /   Reply  / 
  10. M.L.Zuidhof-Hardy

    Graag zou ik ons willen aanmelden voor de nieuwe progamma van Robert ten Brink goes go under, wij, al mijn broers en zusters, met kids, kleinkids en achter kleindkind, zouden graag het willen meemaken dat we elkaar voor één keer bij elkaar zijn. Zo’n 35 jaar geleden zijn 2 zusjes van ons met hun man en kids naar Australië geëmigreerd. Ons gezin bestaat uit 3 broers en 9 zusters.Op 1 na hebben we allemaal een partner. Alles bij elkaar opgeteld zijn we met 98 man en 1 in de maak, haha. Wat zou het heerlijk zijn als wij allemaal bij elkaar konden zijn, Mijn zusjes zijn hier al 2 keer geweest, maar hun kinderen en kleinderen(9) hebben we nooit meer gezien. Onze oudste zus is 64 jaar en de jongste 44 jaar. Oh ik hoop toch zo dat we in aanmerking komen voor deze progamma. Het zou een blessing zijn voor ons allemaal.
    vr gr
    M.L.Zuidhof-Hardy

      /   Reply  / 
    1. M.L.Zuidhof-Hardy

      Hallo,
      Heb op 17 oktober 2011 gereageerd op uw oproep, heb nog steeds niets gehoord, progamma begint al, betekent dit dat mijn verzoek niet wordt behandeld ?

        /   Reply  / 
  11. tineke olsman cornello

    hallo robert ik heb een neef in australie ,die is al heel erg lang daar . met veel tegenslagen . eerst zijn broer henk gez=storven en 2 jaar later zijn moeder en hij was er altyd op de begrafenis . ik denk geleend geld om de reis naar nederland te betalewn en hij woont in een junit heeft hij mij verteld en nou zou ik hem zo graag eens ontmoeten in zijn junit in austalie , je hoeft tog niet altyd jong te zijn om dit te doen heb henm nou al jaren niet gezien en er gaat ook nooit iemand naar toe nou zou ik hem tog zo graag verrassen willen in zijn land hij heet bertus laarman en is 64 jaar en ik ben tineke olsman cornello en ook 64 jaar zou ik ook een kans kunnen krijgen en anders denk ik dat wij elkaar nooit weer zien b.v.d. gj.olsman@ hotmail.com

      /   Reply  / 
  12. Sandra van Iterson

    A.u.b. zoek contact met Kirsten Knipscheer in Australie en met haar vader in Oud-Beijerland.
    Het is belangrijk voor allerbei
    Gr.
    San

      /   Reply  / 
  13. Sandra van Iterson

    Zijn dochter zit nu een half jaar in Australie, en hij zou ontzettend graag zij dochter willen bezoeken. Helaas door omstandigheden kan dit niet. A.u.b. voor beiden ZEER belangrijk! Zoek contact a.u.b.

      /   Reply  / 
  14. Jan Arts

    Hoi Robert,Mijn eerste vrouw is op mijn verjaardag in 2007 overleden na een ziekbed van 17 jaar tengevolge van botkanker,mijn tante die in Austalie woont is enkele keren bij ons op bezoek geweest tijdens het ziek zijn van mijn vrouw,maar de laatste jaren kamt mijn tante(84jaar) zelf met gezondheidsproblemen,dit is nog niet alles, ik heb nu weer een vriendin maar ook zei heeft nu de pech dat ze borstkanker heeft gekregen het zit dus niet mee kun je wel stellen, onze leeftijd is 69 voor mijn vriedin en ik ben 70 jaar,toch willen wij ook mijn tante verrassen met een bezoekje als dat mogelijk is, ik hoor het wel Gr .Jan

      /   Reply  / 
  15. liane engeman

    ik wil dolgraag mijn familie bezoeken, waarvan ik mer dan de helft niet ken, en ook daar zijn veel problemen, maar vanuit spanje kan je nooit het formulier en aan vraag niet insturen omdat de postcode niet klopt.

      /   Reply  / 
  16. c.mijn sbergen

    mijn schoonzoon komt uit australie en zijn familie woont daar nog mijn schoonzoon heeft een dochter van 6jaar heeft oma en opa nog nooit gezien ze begint te vragen ik wil me nichtjes in australie graag zien is het mogelijk via all jou need is love

      /   Reply  / 
  17. Nirandjan

    Wil graag een adres waar ik een brief mag sturen voor MR> LOVE (ROBERT TEN BRINK)

      /   Reply  / 
  18. aafke

    ik schryf voor myn vriendin ,oorspronkelyk komt zy uit ausstralie, maar als kind, weer terug gekomen naar nederland.nu heeft zy daar nog een broer wonen in sidny een aantal jaren terug is ze er geweest maar door omstandigheden moest ze halsoverkop terug naar nederland,myn vrindin verdiend het gewoon ,ze heeft zoveel meegemaakt ,heeft het niet makkelyk gehad in haar leven,maar is er altyd voor een ander,ik gun het haar zo dat ze haar broer weer es ziet.

      /   Reply  / 
  19. Salomi Johnsen-Sahuleka

    Ik schrijf voor mijn dierbaar zusje/vriendin. Mijn zus/vriendin heeft de oudste zus van wijlen haar vader 15 jaar geleden voor het laatst gezien. Haar tante en oom Robert (zoon van tante) en 2 zonen waren dat jaar bij haar op bezoek. In 2004 is de vader van mijn zus/vriendin overleden en dat heeft oom Robert tot nu toe niet kunnen verwerken. Op 7 juni van 2004 trouwde mijn zus/vriendin, haar vader werd op 8 juni bedlegerig. Mijn zus/vriendin heeft de broers/zusters van haar vader hier in in Nederland nog kunnen herenigen met haar vader, voordat hij op 15 juli 2004 overleed. Tante Antje en oom Robert konden ook niet bij op de begrafenis van haar vader aanwezig zijn. Voordat vader van mijn zus/vriendin overleed heeft zij haar vader beloofd steeds contact te houden met tante Antje en oom Robert, en zij zou nog iets van haar vader aan hen overhandigen. Gezien mijn zus/vriendin zelf heel ziek is, is het haar grootste wens om tante Antje en oom Robert nog eens te zien en de belofte aan haar vader (iets overhandigen) te voltooien. Ik gun het mijn zusje/vriendin dit o zo graag. En wellicht lukt het via All you need is love . Bvb hartelijk dank

      /   Reply  / 
  20. Emma

    ik zou graag voor mijn moeder een reis boeken naar Australie, maar wij hebben helaas het geld er niet voor omdat het zo duur is.ik kwam op het idee omdat mijn moeder ander half jaar bij mijn over groot tante heeft gewoond. en ze is nu al 18 jaar in Nederland. ik zou graag via all you need is love vragen of zij ons willen helpen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>