Gala Televizier-ring viert ook 60ste verjaardag medium tv

Het 60-jarig bestaan van de Nederlandse televisie zal ook centraal staan bij het Gala van de Televizier-ring op 21 oktober. Sterker nog; het publiek kan straks beslissen welk programma het meest bepalend is geweest in de afgelopen 60 jaar, meldt Televizier. Voorschot op de boeg: Big Brother, dat het televisielandschap internationaal opschudde.

Eindredacteur Gerben Bakker vertelt in het programmablad: “Ik kan niet te veel verklappen, maar de show kent een spectaculaire opening verzorgd door iemand die het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor een van de meest spraakmakende momenten op de Nederlandse televisie. En we staan natuurlijk stil bij het overlijden dit jaar van twee televisie-iconen: Willem Duys en Johnny Kraaijkamp sr.”

Cornald Maas presenteert de 46ste editie van het gala. The Voice of Holland, Wie Is de Mol? en Voetbal International strijden om de ring.

Zie ook:
- Cornald Maas vindt presenteren Televizier-ring uitdaging
- Televizier-ring 2011: Net niet genomineerd
- Aanwezigheid Johan Derksen bij Televizier-ring niet zeker
- Televizier RTL Boulevard te slim af met nominaties
- Verrassingen bij nominaties Televizier-ring 2011

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gala Televizier-ring viert ook 60ste verjaardag medium tv

  1. John Doe

    ”Ik kan niet te veel verklappen, maar de show kent een spectaculaire opening verzorgd door iemand die het afgelopen jaar verantwoordelijk was voor een van de meest spraakmakende momenten op de Nederlandse televisie”

    John op Joop.

      /   Reply  / 
    1. luuk

      ik denk ben of glannice

        /   Reply  / 
  2. Larss

    Grappig ‘voorschot voor de boeg’ ;-) Het moet zijn ‘een schot voor de boeg’ of een ‘voorschotje’…. Leuke samentrekking, viel me op..

      /   Reply  / 
  3. Jordy

    Ik gun het alledrie de programma’s wel, maar ik zei van de week (Zonder dat ik wist dat de nominaties voor de 3 al bekend waren) al het volgende; ‘Ik zie The Voice nog wel een keer de Ring winnen’, dus ik ga er gewoon van uit dat The Voice ‘m wint. Maar nogmaals, niet dat ik het de andere 2 programma’s niet zou gunnen. :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>