Aanwezigheid Johan Derksen bij Televizier-ring niet zeker

Met Voetbal International maakt hij kans op de Televizier-ring, Johan Derksen zelf is genomineerd voor een Zilveren Televizier-ster als mannelijke tv-persoonlijkheid. Maar of Derksen op 21 oktober aanwezig is bij het Gala van de Televizier-ring is nog niet zeker. Voor die vrijdagavond staat namelijk gewoon een live uitzending van Voetbal International in de schema’s van RTL 7, recht tegenover het Gala. “De nominaties zijn pas net bekend, dus we gaan de komende tijd kijken wat we hiermee gaan doen op 21 oktober”, laat een woordvoerder weten aan deze blog.

Vorig jaar was René van der Gijp al genomineerd voor de talent award. De sidekick verruilde voetbaltafel toen voor het gala, waarbij wel live schakelingen werden gemaakt in de uitzending van Voetbal International. Maar met twee nominaties voor het voetbalprogramma, lijkt het afvaardigen van een delegatie en toch een uitzending maken geen optie.

Zie ook:
- Televizier RTL Boulevard te slim af met nominaties
- Verrassingen bij nominaties Televizier-ring 2011
- ‘Cornald Maas presenteert Televizier-ring 2011’
- The Voice of Holland droomt voorzichtig van Televizier-ring

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Aanwezigheid Johan Derksen bij Televizier-ring niet zeker

  1. B.K.

    Wat te denken van een live uitzending van VI maken vanuit Carré ergens in een apart kamertje en dat ze dan zo nu en dan naar de grote zaal schakelen. En zodra de winnaar van de Ring bekend gemaakt wordt, dat ze dan even toch nog de grote zaal ik komen om toch aanwezig te zijn.

      /   Reply  / 
    1. Jesse

      Idd mee eens

        /   Reply  / 
  2. PeterVR

    Als Renée tegen die tijd (hopelijk) weer beter is, zal hij vast wel VI weer willen vertegenwoordigen. Het live schakelen leverde vorig seizoen hilarische tv op door het commentaar vanuit de VI-studio.

      /   Reply  / 
  3. vincent

    Inderdaad een live uitzending vanuit Carré zou een optie kunnen zijn.
    Of wat te denken van en het afvaardigen van Genee naar Carré, en dat Emile schelvis het voor één keer overneemt als presentator, zoals hij het voor een deel al deed tijdens de uitzending met enorme sneeuwval.
    Mocht Derksen ook gaan wordt het wel erg lastig een uitzending te maken zonder Genee en Derksen. Genee zou er als presentator sowieso bij moeten zijn. Voor een keer misschien een andere tafelindeling:
    Barbera barend, Emilie schelvis, Johan Boskamp (in de rol van van der Gijp) en een die Iwan van duren ofzo. Of past dat niet bij een eenmalige oplossing? Daarnaast zou een keer geen uitzending maken ook geen probleem zijn. Op vrijdagen dat het NL elftal speelt hebben ze ook geen uitzending gemaakt. Slechts 1x hebben ze toen VI op de late avond gedaan op het tijdstip van VI oranje om na te praten over de wedstrijd (die overigens werd uitgezonden bij de concurrentie)

      /   Reply  / 
  4. SigaarSnor

    @PeterVR: In de eerste plaats is (zoals het er nu naar uitziet) René tegen die tijd nog niet van de partij, maar daarnaast zie ik hem ook niet nóg een keer in Carré zo’n uitreiking bijwonen. Het beviel hem vorige keer allerminst.

      /   Reply  / 
  5. !#Michael#!

    Of gewoon vrijdag ochten 1malig de uitzending opnemen??

      /   Reply  / 
  6. Gottfried

    Kom op zeg! “who the hell is Johan Derksen?”

      /   Reply  / 
  7. Martijnjdd

    Een uitzending overslaan lijkt me niet slim. Met een live uitzending kunnen ze veel meer stemmen trekken, zeker als er wat promo’s door het beeld lopen.
    Als The Voice dat ook doet is het een appeltje eitje om de Ring voor RTL binnen te halen. Wie is de mol? maakt dan weinig kans.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>