Herman den Blijker gaat de grens over voor RTL

RTL werkt weer aan een nieuw programma voor Herman den Blijker. Sterker nog; de tv-kok mag zijn paspoort gebruiken voor Herman Gaat Ver. “In Nederland heeft Herman al de nodige hotels en restaurants een duw in de juiste richting gegeven. Voor zijn nieuwe programma gaat hij verder. Herman pakt zijn koffers om horeca-ondernemers te helpen, waar dan ook in Europa”, meldt de zender in een oproep.

Herman Gaat Ver lijkt dus op Herrie in de Keuken, maar dan in het buitenland. Overigens maakt Den Blijker op Twitter melding van dat Herrie XXL ook weer terugkomt.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Herman den Blijker gaat de grens over voor RTL

  1. irenevdvelden

    Beste Herman, ik weet niet of je mijn vorige mail hebt ontvangen
    ik ben niet zo goed met mailen.Ik wil je het volgende vragen.
    Mijn zoon is in Benidorm een restaurant begonnen, hij heeft totaal geen horeca/ervaring, hij is nl grafisch ontwerper,maar voor zijn oudedag vorziening is hij een restaurant begonnen.Ik heb er slapeloze nachten van en ben bang dat hij het niet zal redden!
    Nu de vraag, zou U hem eventueel met wat raad bij kunnen staan om er iets van te kunnen maken? bij voorbaat mijn hartelijke dank.
    Een liefhebbende moeder

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Opmerkelijke terugkeer Herrie in de Keuken | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>