Conchita Net 5′s nieuwe Nederlandse Hollywood Vrouw

Volgende maand begint Net 5 aan een nieuwe reeks van Nederlandse Hollywood Vrouwen, het programma waarin vier Nederlandse vrouwen in Hollywood worden gevolgd in hun dagelijks leven. De Belgische Astrid Byron is in de tweede serie niet meer te zien, haar plaatst wordt ingenomen door Conchita Leeflang. Conchita is voor Net 5 ook de schakel naar de celebrities; tot haar vriendenkring behoren Eva Longoria en Elton John. Een groot deel van Conchita’s dag gaat op aan het voorbereiden en aflopen van feestjes en etentjes.

Conchita baadt dan ook in de luxe. Ze heeft 29 Louis Vuitton-tassen, gaat elke dag naar de kapper èn de stylist. Thuis heeft ze een schoonmaakteam en iemand die al het personeel aanstuurt. “De diva leeft het snelle leven in The Hills; ze volgt acteerlessen, heeft zich verbonden aan goede doelen en is bezig met het opzetten van een kinderkledinglijn”, aldus Net 5.

Ook de andere drie Nederlandse Hollywood Vrouwen maken genoeg mee. Zo moet Inge een nieuwe bezigheid zoeken nu haar zoon het huis uit gaat. Myrthe keert na haar scheiding weer terug naar LA om haar modellencarrière nieuw leven in te blazen en Yolanda treft de voorbereidingen van haar sprookjeshuwelijk waar onder anderen Oprah en Muhammad Ali te gast zijn.

Nederlandse Hollywood Vrouwen gaat samen met Daten in het Donker de nieuwe dinsdagavond van Net 5 vormen. De zender wordt geplaagd door tegenvallende kijkcijfers en een laag marktaandeel. Momenteel wordt het eerste seizoen Nederlandse Hollywood Vrouwen herhaald op woensdagavond.

Zie ook:
- Net 5 met nieuw iemand in Nederlandse Hollywood Vrouwen
- Net 5 geeft doorstart aan Talpa’s Daten in het Donker
- Net 5 schrapt afleveringen Beat the Topdesigner

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Conchita Net 5′s nieuwe Nederlandse Hollywood Vrouw

  1. bibi

    jammer van astrid

      /   Reply  / 
  2. Bas

    ondergewaardeerd programma, erg leuk

      /   Reply  / 
  3. Levi

    Zeker ondergewaardeerd programma, de gehele zender overigens. NET5 zit best wel goed in elkaar met een combinatie van Nederlandse producten en een x aantal Buitenlandse aankopen.
    Jammer dat men te snel voorbij NET5 gaat.

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Heb genoten van seizoen 1 en ben wel blij dat Astrid eruit is, klopte natuurlijk niet een Belg in NL HWV. Ik vond haar heel irritant. Ben bneiuwd naar Conchita

      /   Reply  / 
  5. rr

    Vind het raar dat net5 nu daten in het donker overneemt. Hoort gewoon bij Rtl5!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>