Finale The Ultimate Dance Battle: Dance vs Hiphop

RTL 5 bereikt opnieuw de finale van een danstalentenjacht. Na So You Think You Can Dance is het dit keer de beurt aan The Ultimate Dance Battle, gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Een battle tussen hiphop en ballet: hiphopchoreograaf Vincent Vianen en balletchoreograaf Thom Stuart staan recht tegenover elkaar.

Voor dansers Denden en Raoul is de finale extra beladen, want zij strijden tegen hun oude team. Tijdens de laatste Dance Camp won Thom en kaapte Denden weg uit team Vincent in ruil voor hiphopper Raoul.

Artistiek leider en bedenker van het programma Dan Karaty zit zelf ook niet stil deze week; de openingschoreo komt uit zijn mastermind. Op Earthquake van Labrinth staan alle vijfentwintig dansers nog een keer samen in de spotlights.

Voor de twee finaleteams geldt deze week ‘dance till you drop’, want zij moeten naast de openingschoreo nog eens drie andere dansroutines instuderen. Team Vincent knalt zondag weer op het podium in de eigen stijl hiphop en moet zich bewijzen in de stijl modern. Team Thom schittert in een balletchoreografie en stort zich op jazz. Uiteraard worden ze ook uitgedaagd in elkaars stijl; team Vincent goes classic met ballet en team Thom waagt zich aan urban met hiphop.

The Ultimate Dance Battle, 20.20 uur, RTL 5

Zie ook:
- Betere scores voor The Ultimate Dance Battle 2012?
- Lieke van Lexmond terug met The Ultimate Dance Battle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>