Leegloop bij RTL 5: Ook Rick Brandsteder weg

Na Bridget Maasland en Eddy Zoëy heeft nu ook Rick Brandsteder zijn biezen gepakt. Het RTL 5-gezicht is na de zomer te zien bij SBS 6, primeurt Spits. Wat hij daar precies gaat doen, is nog niet bekend. Maar de zender heeft ook nog niet concreet programma’s gekoppeld aan Maasland of Zoëy.

Brandsteder heeft bij RTL altijd relatief weinig te doen gehad, zijn laatste klus was een flitsverschijning in Britt & Ymke en het Mysterie van…. John de Mol ziet blijkbaar meer potentie in Brandsteder, getuige de transfer. Het probleem van RTL 5-zenderbaas Paul Cormont met te veel thuis zittende presentatoren wordt door de koopdrift van SBS zo wel snel opgelost…

Zie ook:
- Ook Eddy Zoëy verruilt RTL voor SBS
- RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’
- Transfer Bridget Maasland naar SBS 6 definitief

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “Leegloop bij RTL 5: Ook Rick Brandsteder weg

  1. Jeroen

    EN ja hoor daar komt ie met remake’s van zijn Pa’s kijkcijfer knallers.. Om nou te zeggen dat SBS de top naar de zender haalt, nee.. Afwachten dus!

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Eddy Zoey en Bridget Maasland vind ik echt aanwinsten voor SBS. Jammer dat ze nu ‘de zoon van’ bij de zender binnenhalen. Ik hoop dat hij niet meer krijgt te doen dan prijzen bij mensen langsbrengen of een belspel aanprijzen.

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Rtl5 houdt zo echt niks meer over zeg. Lijkt mij toch belangrijk dat je wat vaste gezichten bij je zender hebt. Vraag me eerlijk gezegd ook af hoever die bezuinigingen vanuit Luxemburg gaan.
    Slechte vooruitzichten voor Rtl 5 als je het mij vraagt.

      /   Reply  / 
    1. John Doe

      RTL 5 heeft altijd nog de goedkope krachten uit reality programma’s die graag voor een paar euro op het scherm verschijnen.

        /   Reply  / 
  4. J

    Je moet als zender toch wat vaste gezichten hebben, kwa presentatoren.
    Alleen Dennis en Nikki lijkt me niet genoeg? Waarvan nikki weinig te zien is. Sylvie en Stacey zullen niet terug keren denk ik en verder alleen nog Daphne met Hollands next top model…

      /   Reply  / 
  5. Re-inventor

    Nou dat zijn 3 gezichten waar RTl5 best zonder kan… en ook alle drie absoluut geen kijkcijferkanonnen.

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Blijft alleen Nikki nog over van het vaste gezelschap. Ik vrees echter voor haar dat een overstap er niet inzit : P

      /   Reply  / 
  7. Ben

    Ik zie echt nog geen reden om nu naar SBS te gaan kijken met de nieuwe aanwinsten. Je kan wel weer een stal vol gaan zetten met allemaal ‘sterren’ maar is dat een garantie voor kijkers?
    Ben wel benieuwd hoeveel er gaan veranderen op SBS6 en NET5. Veronica volgt later denk ik, want dat loopt wel goed.

      /   Reply  / 
  8. Levi

    De RTL5-baas zal zichzelf toch voor zn kop moeten slaan nu? Heb je zulke goede boegbeelden, stappen ze allemaal op en wat hou je over? 2 presentatoren en verder alleen maar realitysterren.
    Sowieso zonde dat Bridget en Eddy geen kansen hebben gekregen bij RTL doordat daar alle programma’s met een presentator mislukken, terwijl reality als oh oh cherso zeer succesvol wordt. Overigens zie ik Rick brandsteder geen grote shows doen..

      /   Reply  / 
    1. Bob

      Alsjeblieft zeg. Alsof Rick Brandsteder en Bridget zulke fantastische presentatoren waren die RTL5 omhoog hielden? Eddy Zoey is jammer, maar laten we eerlijk zijn; die past ook niet meer bij een jongerenzender. En Wedding Crashers was ook een fiasco. Over Bridget ga ik niet eens beginnen, want dat vind ik een vreselijke vrouw. Onbegrijpelijk dat SBS haar stal weer vult met onsympathieke types. John leert het ook nooit.

      Dennis Weening past veel beter bij RTL5. En eigenlijk zouden ze van de situatie gebruik moeten maken en Dennis Storm en Valerio moeten aantrekken.

        /   Reply  / 
  9. bibi

    Eens met Levi. Jammer dat Eddy en Bridget geen programma’s meer kregen bij RTL. Ik vind het leuke presentatoren maar niet passen bij SBS. Nikki mag van mij helemaal weg van tv.

      /   Reply  / 
  10. vinn

    Het blijft dat rtl5 geen presentatoren nodig heeft voor de koers die ze nu varen.
    de grote succesen van de zender ER, HNTM, SYTYCD hebben gezichten en eventueel nieuwe progammas waar een gezicht bij nodig is kunnen ze Nikki nog voor inzetten.
    Britt en Ymke zijn geen presentatoren maar wel gezichten van de zender en wie weet wat zij nog gaan doen.
    Stacey en Sylvie waren alleen gebonden aan het progamma wat ze daar deden net als Lieke trouwens, stel dat deze progammas terug komen zullen ze dit waarschijnlijk weer doen.
    Ze kunnen natuurlijk altijd een extra gezicht gebruiken dus wie weet is binnekort Saar, Tess, Nadia of Zarayda een nieuw gezicht

      /   Reply  / 
  11. gtstfites

    Misschien moet Veronica (oud Vj TMF) programma’s krijgen bij RTL 5

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Rick Brandsteder voor SBS naar Nijmeegse Vierdaagse | Zappen

  13. edward

    nou nou rtl 5 waar zijn jullie mee bezig :S

      /   Reply  / 
    1. $ Dollar Bill $

      Met grote schoonmaak. Het is jammer van Eddy Zoey maar de rest is echt geen gemis.

        /   Reply  / 
  14. Bas

    John de Mol heeft geen smaak en heeft helemaal geen idee wat Nederland leuk vindt.

      /   Reply  / 
  15. Bouw124

    ja dat vind ik Serieeus super leuk en Positief om te lezen dat leuke RTLGezichten Presentatoren bij RTL verkassen en en allemaal een Transfer SuccesVolle Overstap nemen van RTL Naar SBS Endat zijn Oa: Presentatrice Bridget Maasland Presentator & goede ProgrammaMaker Eddy Zoey En not but not Lease Presentator Rick Brandsteder die met Ingang vanaf het komende gloedNieuwe TV seizoen 2012 – 2013! bij aan de slag gaan als nieuwe presentatie gezichten bij SBS en denk dat deze 3 top mensen goede SuccesVolle Programma”s mogen gaan Presenteren en eer werd ook al beken dat Defenitief Royalty Verslaggeefster / presentatrice Sandra Schuurhof die eventueel in de nieuwe Opzet bij Hart van NL! wort op in gezet en Komend najaar komt van RTL naar SBS6 ook primetime op TV Leco Van zadelhoff die dan daar een nieuwe Beuaty programma gaat doen

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Serieus?

        /   Reply  / 
  16. gertje

    @Bouw124……dafuq!! spelling is een kunst eh:P ..’Beuaty’ haha wat een debiel

      /   Reply  / 
  17. Pingback: SBS 6 zet Ron Brandsteder in op zaterdagavond | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>