Ook Eddy Zoëy verruilt RTL voor SBS

RTL ziet opnieuw een boegbeeld vertrekken. Eddy Zoëy is in het nieuwe seizoen werkzaam voor SBS 6, zo meldt Shownieuws. Wat de programmamaker daar precies gaat doen, is nog niet bekendgemaakt. Zijn vertrek bij RTL 5 komt niet als een verrassing; programma’s als Take Me Out en Expeditie Robinson waren hem al ontnomen en met De Weddingcrasher scoorde Zoëy niet echt. Dat hij nu naar een brede zender als SBS 6 gaat, mag wel verrassend worden genoemd. Eerder werkte hij voor jongerenomroep BNN en later dus RTL 5.

Over Eddy gaat al een tijdje het gerucht dat hij de terugkeer van Prijzenslag voor zijn rekening neemt. Met zijn transfer is het speculeren dat Prijzenslag de vooravond van SBS 6 gaat versterken in het nieuwe seizoen. De zender heeft nu moeite de kijker te vinden om 20.00 uur, als het NOS Journaal, De Wereld Draait Door en Goede Tijden Slechte Tijden onder andere zijn te zien. Een spelletje zou een antwoord kunnen zijn op het aanbod van de concurrentie.

Gisteren werd overigens bekend dat Bridget Maasland eveneens RTL 5 verlaat om bij SBS 6 aan de slag te gaan.

RTL 5 houdt niet veel presentatoren over. Naast Dennis Weening zijn zo nu en dan ook Rick Brandsteder en Nikkie Plessen te zien. Of de samenwerking met Sylvie van der Vaart en Stacey Rookhuizen een vervolg krijgt, is niet duidelijk.

Zie ook:
- Brengt Eddy Zoëy Prijzenslag terug op de buis?
- Eddy Zoëy ziet toekomst Take Me Out somber in
- Eddy Zoëy gepasseerd als presentator Expeditie Robinson
- RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’
- Transfer Bridget Maasland naar SBS 6 definitief

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Ook Eddy Zoëy verruilt RTL voor SBS

  1. NG

    De quiz van SBS6 in de vooravond wordt sowieso De Gemene Deler. Talpa is al behoorlijk ver in die productie.

      /   Reply  / 
  2. peter

    WTF, Eddy zoey heeft al eerder voor sbs gewerkt hoor, Zoey ziet sterretjes was ook al een programma bij de sbs groep!!! Beetje up2date blijven hoor!!!!

      /   Reply  / 
  3. edward

    zit niet tewachten om hem tezien op tv

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    Remco van Westerloo neemt ze zowat allemaal mee naar sbs :-) Ook Rick Brandsteder maakt de overstap! Rtl5 houdt niks meer over.

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Leegloop bij RTL 5: Ook Rick Brandsteder weg | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>