Voetbal International blikt vooruit op debuut Louis van Gaal

De Eredivisie is dit weekend uit zijn zomerstop ontwaakt, dus gaan ook René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen weer aan de slag. In de eerste aflevering van dit seizoen ontvangen ze Jan Boskamp. Ook wordt er vooruit gekeken naar de vriendschappelijke interland België – Nederland van aanstaande woensdag, de eerste wedstrijd van Oranje onder de nieuwe bondscoach, Louis van Gaal.

Aansluitend is er een documentaire te zien over Fritz Korbach. De op 66-jarige leeftijd overleden Korbach was een van de meest markante trainers die ooit actief was op de Nederlandse voetbalvelden. Met 929 wedstrijden op de bank bij diverse clubs behoort hij tot de meest ervaren trainers uit de geschiedenis van het Nederlands betaald voetbal. Journalist Martijn de Groot en cameraman Gerald Jager maakten een portret over het bijzondere leven van Fritz. Wat echter niemand aan het begin van het project wist, is dat Fritz ernstig ziek zou worden en dat zijn leven snel voorbij zou zijn.

Voetbal International, 20.30 uur, RTL 7
Fritz Korbach: Tot de Houten Jas, 22.00 uur, RTL 7

Zie ook:
- René van der Gijp krijgt 4 ton voor Voetbal International
- Wilfred Genee krijgt groen licht voor dagelijkse show RTL 7

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Voetbal International blikt vooruit op debuut Louis van Gaal

 1. Dennis

  Ben blij dat het programma weer terug is; ik zit klaar vanavond!

    /   Reply  / 
 2. Mark

  Anders ik wel!

    /   Reply  / 
 3. Sven

  Ik heb weer genoten van Voetbal International. Het was weer erg leuk en veel gelachen.

  De aansluitende documentaire over oud trainer Frits Korbach was mooi en ontroerend!
  Over kwaliteit gesproken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>