Twee nieuwe gezichten bij Life4You

Carlo Boszhard en Irene Moors krijgen versterking in het nieuwe seizoen van Life4You. Niet alleen komt er een nieuwe kok, de show krijgt ook een vaste ‘vriend van de show’. RTL meldt vandaag maandag in RTL Boulevard bekend te maken om wie het gaat. Nu Gerard Joling niet langer exclusief bij SBS 6 zit, zou het me niet verbazen als hij nu de officiële huisvriend wordt.

Rudolph van Veen maakte eind vorig seizoen bekend zich te focussen op de digitale zender 24 Kitchen, waardoor hij Life4You moet opgeven. Overigens komt RTL dinsdag met zijn najaarspresentatie, vanaf vrijdag 24 augustus wordt het nieuwe seizoen dan opgestart.

Zie ook:
- Tv-kok Rudolph van Veen verlaat Carlo en Irene weer
- Irene Moors: Vanaf januari 2013 word je gek van mij

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Twee nieuwe gezichten bij Life4You

  1. Dennis

    Gerard Joling was toch al een vaste vriend van de show?

      /   Reply  / 
  2. Zayn

    Laat Gerard Joling lekker in z’n burn out zitten. Ik vond Carlo altijd heel anders zodra Gerard bij de show binnen kwam wandelen. En nee, niet positief anders.

      /   Reply  / 
  3. h

    Ik denk Jamai…. Weet niet waarom, maar gut feeling. Maar ik kijk toch nooit meer. Irene vind ik leuk maar Carlo is ergerlijk.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe kok Life4You veroverde Carlo en Irene met zeebaars | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>