Angela Groothuizen ziet talkshow op termijn wel zitten

John Williams liet zich dit weekend al ontvallen een talkshow te ambiëren, zijn RTL-collega Angela Groothuizen spreekt nu eenzelfde wens uit. “Misschien dat ik op een dag klaar ben voor een talkshow. Dat zou ik heel leuk vinden”, zegt ze voorzichtig in Veronica Magazine. “Maar dan moet je de beste redactie hebben”, weet de programmamaker. “Nederland is klein en de vijver is niet groot. Maar er is nog ruimte tussen De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman en de shows als Koffietijd enzo. Je moet wel een lange adem hebben en die is tegenwoordig bij tv niet zo lang.”

Angela tekende onlangs een 3-jarig contract bij RTL, haar laatste projecten waren louter jury-plekken in shows als X Factor, Beat the Best en The Voice Kids. Ook in het nieuwe seizoen van X Factor kruipt ze waarschijnlijk weer achter de jurytafel. Een nieuwe presentatieklus voor Kies Je Pleeggezin ging niet door, doordat Talpa en Jeugdzorg zich terugtrokken uit dit controversiële project.

Toch zit er iets in de pijplijn voor Angela. In het programmablad zegt ze: “Ik ga een nieuw programma voor RTL maken. Is nog geheim.”

Zie ook:
- John de Mol ziet af van tv-show Kies Je Pleeggezin
- Ook Angela Groothuizen wil X Factor presenteren
- Erland Galjaard wil Wendy en Martijn op X Factor 2013
- ‘Oprechte’ Angela trots op samenwerking met RTL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>